Litvanya Maçı Sonrası Açıklamalar

2015 Dünya Hentbol Şampiyonası Avrupa Elemeleri 1. Grup ikinci maçında Litvanya karşısında mağlup ayrılan A Milli Takımızda Antrenörümüz ve oyuncularımızın açıklamaları şöyle:

Müsabaka sonrası ilk açıklama A Milli Takım Antrenörümüz Adnan Öztürk’ten geldi. Öztürk yapmış olduğu açıklamada, " Bu mağlubiyetten dolayı üzgünüz. A Milli Takım olarak tecrübe eksikliği yaşadık. Önde olduğumuz bir maçın son dakikalarında yapmış olduğuuz hatalardan dolayı müsabakadan mağlup ayrıldık. Ancak bu tecrübe eksikliği, birlikte az maç yapmaktan kaynaklanıyor. Her maçtan ders çıkarıp, daha iyi olmaya çalışacağız."dedi.

A Milli Takım oyuncularından Mikail Yıldırım’ın maç ile ilgili düşüncelerini sorduğumuzda, Mikail, "Kendi evimizde , seyircimiz önünde kazanmamız gereken bir müsabaka idi. Müsabaka boyunca baktığımız anda hep bizim üstünlüğümüz vardı. Ancak müsabaka sonuna doğru yaptığımız basit hatalar yüzünden maçı kaybettik. Mağlubiyet için üzgünüz."dedi.

A Milli Takımımızın en tecrübeli ismi Ramazan Döne
ise şu açıklamalarda bulundu. Döne, " Kaybettiğimiz için üzgünüz. Böyle bir mağlubiyet almak istemezdik. Basit hatalar yüzünden maçı kaybettik."dedi

Bakmadan Geçme