“Maç Eksiği En Büyük Sıkıntımız”

Muratpaşa Belediyespor Antrenörü Birol Ünsal, “Takımımızın en büyük eksiği hazırlık maçı oynayamamış olmak.”dedi.

Hafta sonu oynayacakları Hentbol Bayanlar Şampiyonlar Ligi 1. Eleme Turu Sercodak Dalfsen maçı için, hazırlık maçı yapmak amacıyla İzmir’e gelen, ancak daha sonra turnuvaya katılacağını açıklayan takımların katılmaması sebebiyle, İzmir Büyükşehir Belediyespor ve Konak Belediyespor ile üç hazırlık maçı oynayan Muratpaşa Belediyespor, eksiklerini görme şansı yakaladı ve kadrosunda bulunan 8 yeni oyuncunun birlikte oynaması adına ilerleme kaydetti.

Birol Ünsal oynamış oldukları üç maçın ardından yapmış olduğu açıklamada , "Kadromuzda bir çok kaliteli isim var ancak hazırlık maçı yapma şansımız ne yazık ki fazla olamadı. İlk defa beraber oynayan birçok sporcumuz var. Çalışma koşullarımız yönünden herhangi bir sıkıntımız olmadı ancak hazırlık maçı eksikliği en büyük sıkıntımız.

Sercodak Dalfsen maçına kadar eksikliklerimizi gidererek, bu turu geçmek istiyoruz."dedi.

Şampiyonlar Ligi 1.Eleme Turu müsabakasında Hollanda’nın SERCODAK Dalfsen takımı ile karşılaşacak olan Muratpaşa Belediyespor,  her iki karşılaşmayı da  AntalyaSüleyman Evcilmen Spor ve Sergi Salonunda oynayacak. 1.Eleme Turu ilkmüsabakası 31 Ağustos Cumartesi günü 17.00 de oynanacak iken , rövanşmüsabakası bir gün sonra aynı saat ve aynı spor salonunda oynanacak.

NOT:Bu Haber Hentbolhaber.Net’e Aittir Kaynak Gösterilmeden Yayınlanmaması Önemle Rica Olunur.

Bakmadan Geçme