Macar Taraftarlar Finalde Milena Knezevic’i Bekliyorlar

Zeynur Pehlivan, Bayanlar Avrupa Şampiyonlar Ligi MVM EHF FINAL4 müsabakaları için Macaristan’da bulunuyor ve izlenimlerini hentbol severler için Hentbolhaber.Net’e paylaşıyor ve paylaşacak.

Zeynur Pehlivan finalde bir ayrıntıya dikkat çekiyor.

"Macar Györi Audi ETO KC taraftarları , finaldeki rakipleri Buducnost’un  1990 doğumlu yıldızı Milena Knezevic’i bekliyorlar.

Çünkü en son oynanan ve 26-26 berabere sonuçlanan Şampiyonlar Ligi grup müsabakasında Milena Knezevic , Györi takımının yldız oyuncusu Anita Görbicz’e maçın sonlarına doğru kafa atmış ve sakatlanmasına sebep olmuştu.

Haber
Bu sebeble bugün oynanan yarı final müsabakasının tamamında Buducnost’un rakibi WHC Vardar SCBT’ye destek olan Macar taraftarlar, maçın galibi Vardar olsun diyede çok çaba harcadılar. Ancak çabaları sadece müsabakayı uzatmaya götürmeye kadar yetti.

Bakalım Finalde Györi Audi ETO KC ile Buducnost , Hentbol severlere neler yaşatacaklar.Kesin olan birşey var Macar taraftarlar dört gözle cezası dolan ve yarın salonda takımının kadrosunda olacak olan Milena Knezevic’i bekliyorlar.

Son olarak bir not daha ekleyelim Györi Audi ETO KC ile Buducnost arasında gruplarda oynanan her iki karşılaşmada berabere sonuçlandı. (23-23) (26-26)."

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Fotoğraflar :  Zeynur Pehlivan

Final4 müsabakalarının değerlendirmesi daha sonra web sayfamızda yer alacaktır.

Bakmadan Geçme