“Maçın hakkının bu olmaması gerekiyordu”

FOTO: Gol.mk
Makedonya deplasmanında iyi mücadele etmesine rağmen basit hatalar ile maçı kaybeden Milli Takımızda Baş Antrenör İlker Şentürk, Hentbolhaber.Net’e değerlendirmelerde bulundu.

HENTBOLHABE.RNET – EHF Euro 2020 Eleme Grubu ilk maçında A Milliler iyi mücadele etmelerine rağmen, Makedonya’ya 31-27 mağlup oldu.

Baş Antrenör İlker Şentürk, müsabaka sonrası yapmış olduğu değerlendirmelerde şunları söyledi:

“Başlangıç olarak oyuna kötü başladık. Daha sonra ekip arkadaşlarım toparladı ve bölüm bölüm iyi savunmaya çalıştık. İyi savunmayı da mücadeleyi de yaptığımıza inanıyorum. Hücuma gittiğimizde basit hatalarımız oldu. Hele ki oyunun kopma anlarında çok kritik hatalar yaptık. Hele ki kanatlardan kaçan toplar, hücuma giderken kaçan toplar kritik hatalar idi. Olsun ben daha iyi olacağımıza inanıyorum. Mücadele eden ve bu seyirci baskısına karşın iyi mücadele eden bir ekibimiz vardı. Mücadeleye bakıldığında maçın hakkının bu olmaması gerekiyor. Dediğim gibi savunmada iyiyiz, hücuma çıkarken basit hatalar yapıyoruz. Onları düzeltmeye çalışıyoruz ve düzeltmek için ne gerekirse yapacağız. Artık önümüzde İzlanda maçı var. Evimizdeki maçları kazanıp, kayıpsız devam etmek istiyoruz” dedi.




Bakmadan Geçme