Maliye Milli Piyango puan almaya devam ediyor

Erkekler Süper Ligi’nde Maliye Milli Piyango puan kazanmaya devam ediyor.

HENTBOLHABER.NET – Süper Ligi’n 20.hafta maçında Maliye Milli Piyango SK, B.B. Ankaraspor’dan puan almayı başardı. Ligde sıkıntılı günler geçiren, şansız puanlar kaybeden Piyango, ligde alt sıralarda yer alıyor ve Play-Off içerinde olmak için çaba harcıyor.

Ligde son 3 haftada, Merzifon deplasmanından 23-23 berabere kalarak 1 puan çıkaran, ardından kendi evinde üst sıralarda yer alan  Taşova YIBO’yu 29-23 yenen ve 2 puan kazanan Piyango, Ligde zirve yarışında yer alan B.B. Ankaraspor ile son dakikalarda önde olduğu maçta berabere kaldı(23-23)  ve 1 puan çıkardı.

Ligde 10. sırada 13 puan ile yer alan Ankara temsilcisinde Antrenör Hüseyin Taşcan Hentbolhaber.Net’e yapmış olduğu açıklamada, “Bizim için 1 puana hem üzülüyor hemde seviniyorum. Çünkü müsabaka boyunca iyi mücadele ettik. İyi oynadık. İyi savunma yaptık. Son 2 dakika önde olduğumuz maçta basit hatalar ile farkın kapanmasına sebep olduk. Hatta son saniye içerisinde kalecimizin kurtarmış olduğu şut ile de 1 puan kazandık. Son 3 haftada iki deplasmandan 2 beraberlik ve iç sahada da galibiyet elde ettik. Puan ve puanlar kazanarak şuan ki sıralamadan daha iyi yerlerde olmak için çaba harcayacağız”dedi.




Bakmadan Geçme