Maliye Milli Piyango SK tam bir aile

Erkekler Süper Ligde mücadele eden Maliye Milli Piyango Spor Kulübü, hentbole kazandırdığı yeni yeteneklerle ve aileler ile olan iletişimi konusunda ön plana çıkıyor.

HENTBOLHABER.NET – Erkekler Süper Ligde üst sıralarda yer almak amacının yanında, altyapıdan da birçok sporcu yetiştirmek için çaba harcayan Maliye Milli Piyango Spor Kulübü, yapmış olduğu ailelere yönelik sosyal etkinlikler ile örnek gösteriliyor.

Daha önce Anneler günü etkinliği ile tüm kategorilerde yer alan sporcuların ailesini birleştiren Piyango şimdi de ramazan ayı olması sebebiyle aileleri iftar yemeğinde buluşturdu.

Tüm kategorilerde mücadele eden sporcular ve aileleri ramazan ayı sebebiyle iftar yemeğinde bir araya gelerek hem kulüp hem de aile olmanın güzelliğini spor camiasına gösterdiler.

Ali Pektaş, “Biz bir aileyiz. Hem sporcularımız hem aileler bir araya gelerek kilitleniyor, sporun birleştirici gücünü kullanıyoruz. Bu takımın başarısında da başarısızlığında da biz bir aile olarak yer almalıyız. Kulüp yönetimimize bizi bir aile yaptıklarından dolayı teşekkür ederim”dedi.

Haber

Bakmadan Geçme