Maltepe Bld. Haricinde Yüzümüz Gülmedi

Hentbol Bayanlar Süper Ligi ekipleri Muratpaşa Belediyespor, Çankaya Belediyesi Ankaspor ve Maltepe Belediyespor’da Avrupa Kupası heyecanı yaşadı.

Bayanlar Avrupa EHF Kupasında temsilcimiz Çankaya Belediyesi ANKA, 3. Turda  Belçika’nın Handball Femina Vise takımıyla mücadele etti.. İstanbul Maltepe Belediyesi Gençlik Spor , Bayanlar Challenge Kupası 3. tur ilk maçında Portekiz’in JAC Alcanena takımını konuk ederken, Avrupa Bayanlar Kupa Galipleri Kupasındaülkemizi temsil eden Muratpaşa Belediyesi, 3. tur ilk maçında Rusya’nınRostov-Don takımıyla karşılaştı.

Çankaya Belediyesi Anka Spor , EHF Kupası 3. Turunher iki müsabakasını da Ankara’da oynayacak. İlk maç dün oynandı ve Çankaya Bld Anka Spor, rakibine 24-22 yenildi. İkinci maç bugün Saat:18.00’de Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonunda oynanacak. Çankaya Bld.Anka Spor’un bu maçı tur atlayabilmesi için 3 sayı farkla kazanması gerekiyor.

Muratpaşa Belediyesi, 3. tur ilk karşılaşmasında Rusya’nın Rostov Don takımına 24-26 yenildi. Süleyman Evcilmen Spor Salonunda oynanan karşılaşmada  ilk yarı 13-13 ile berabere bitti. Temsilcimizde Serpil İskerderoğlu 8 gol ile takımımızın ve maçın en skorer ismi oldu. Rövanş maçı 16 Kasım’da Rusya’da oynanacak.

Maltepe Belediyespor Tek Galip Takım

Maltepe Belediyesi, Hentbol Kadınlar Avrupa Challenge Kupası 3. tur ilk maçında Portekiz’in Alcanena takımını 40-29 yendi.

 

 

Yakacık İTOSpor Salonu’nda yapılan maçın ilk yarısını da 23-13 önde geçen İstanbulekibi, tarihindeki ilk Avrupa kupası mücadelesinden galibiyetle ayrıldı.

Rakibini 11 sayı farkla yenen Maltepe Belediyesi, 16 Kasım Cumartesigünü deplasmanda yapacağı maç öncesi önemli bir avantaj elde etti.

 

Bakmadan Geçme