Manisa Bölge Karmaları Erkeklerde Finalsiz

Türkiye Hentbol Federasyonunun “İl Karmaları Projesi” ile hentbolun altyapısına yetenekli sporcular kazandırılması amacıyla düzenlenen bölge müsabakaları Manisa’da tamamlandı.

Manisa’da oynanan grup müsabakaları ve ardından bayanlarda final müsabakaları ile sıralamalar belli oldu.

Erkeklerde ise final müsabakaları oynanmadan sıralamalar belli oldu.

Bayanlarda, Muğla İl Karması birinci olurken , İkinciliği Antalya İl Karması aldı. Üçüncü Denizli , dördüncü ise Manisa İl Karması oldu.

ERKEKLER FİNALSİZ

Erkekler  final müsabakalarında ekiplerin  maçlara çıkmaması sonucunda final müsabakaları oynanmadı. Final müsabakasında Antalya ile Denizli İl Karmaları karşı karşıya gelecek iken , Denizli İl Karmasının final maçına çıkmaması ile Antalya İl Karması birinci oldu.

3.4.’lük müsabakasında ise aynı durum yaşandı. Muğla İl Karması ile Aydın İl Karmasının karşılaşacağı müsabaka Aydın İl Karmasının müsabakaya çıkmaması sebebiyle oynanmadı  ve Muğla İl Karması 3.oldu.
 

Haber

Milli Takım Altyapı Seçmeleri Antrenörleri Bayanlarda Ergun Erbay ve Erkekler İbrahim Belet yapmış oldukları  ortak açıklamada: "Altyapı Milli Takımlarımıza Manisa bölgeden oyuncu seçmek için tüm müsabakaları dikkatlice izlediklerini. Ayrıca burada mücadele eden sporcuların hepsinin özverili olarak çaba harcadıklarını, başabaş oynanan mücadelelere denk geldiklerini belirttiler."

Bakmadan Geçme