Mardin’de hentbol çoşkusu yaşanacak

Mardin Beşiktaş’lılar Derneğinin girişimi ve Mardin Valiliği , Mardin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün destekleri ile Hentbol Paneli organize edilecek.

HENTBOLHABER.NET – 26 Mart Perşembe günü Mardin Atatürk Kültür Merkezi’nde organize edilecek hentbol panelinde; Beşiktaş Mogaz’ın İdari Menajeri Berk Karahan, Beşiktaş Mogaz Takım Kaptanı İbrahim Demir, Eski Milli Hentbolcu ve Hentbolhaber.Net Yazarı Zeynur Pehlivan ve yorumcu Barış Üzel  yer alacak.

Mardin Beşiktaşlılar Derneği’nin bünyesinde faaliyetini sürdüren 1903 Mardinspor Hentbol Takımı’nın da tanıtımının yapılacağı bu gecede Mardinli sporseverlere salon sporlarının önemli ve faydası aktarılacak. Hentbol üzerine birçok konuda sorulara cevap verecek katılımcılar Mardin’de hentbol sevgisinin artmasına katkıda bulunacaklar.

HaberMardin Beşiktaşlılar Derneği  Başkanı ve 1903 Mardinspor Başkanı Kadir Kerimoğlu, sosyal sorumluluk olarak futbolda bölgeye altyapıdan birçok futbolcu yetiştirdiklerini belirterek, “Futbol altyapılarda yaptığımız çalışmalardan sonra salon sporlarında da bölgede faal olacağız. Özellikle 1903 Mardinspor olarak Perşembe günü  düzenleyeceğimiz panel benzeri etkinliklerle hentbola dikkat çekeceğiz. Bu paneller Mardin’deki hentbol sevgisinin artmasına ve Türk hentboluna da katkı sağlayacaktır” dedi.

“DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜR EDERİZ”
Kerimoğlu, “Hentbol panelimize desteklerini esirgemeyen Vali Yardımcısı Tolga Kamil Ersöz’e ve  Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Mustafa Kuzu’ya çok teşekkür ederiz. Onların destekleri ile daha da iyi işler yapacağız.

1903 Mardinspor Hentbol Takımı daha önce 2. Ligde mücadele eden Margenç Hentbol Takımı’nın oyuncularını bünyesine katarak yoluna devam edecektir. Sonuçta bu çocuklarımız iki yıldır hentbol eğitimi gören ve belli bir seviyeye gelmiş sporcular. Antrenör olarak da Murat Dur ile çalışmalarına devam edecek olan 1903 Mardinspor, ciddi bir yapılanma ve çalışmayla başarılı sonuçlar almak için çaba harcayacaktır. Bu konuda panelimize katılarak destek veren katılımcılarımıza ve sizlere teşekkür ederiz. Türk hentboluna büyük hizmetler etmek için elimizden geldiğince, en iyi şekilde çalışmalarımızı yapacağız” dedi.

Bakmadan Geçme