Mardin’de Hentbol konuşuldu

Mardin Beşiktaşlılar derneğinin düzenlediği Mardin Hentbol Paneli büyük bir ilgi gördü

Hentbolhaber.NET – Mardin Atatürk Kültür Merkezinde Mardin Valiliği ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün katkıları ile  düzenlenen Panele, Beşiktaş Mogaz Hentbol Takımı Menajeri Berk Karahan , Takım Kaptanı ve Kaleci İbrahim Demir , Televizyon Yorumcusu Barış Üzel ve Eski Milli Hentbolcu, aynı zamanda Hentbolhaber.Net yazarı Zeynur Pehlivan’da katıldı.

Panel katılan katılımcılar, Mardin’li Hentbolcuların sorularını yanıtlarken, gösterilen ilgiden de memnun kaldılar.

Mardin’de 1903 Mardinspor Hentbol Branşında faaliyet göstermeye başlarken, Mardin Beşiktaşlılar Derneği Başkanı ve 1903 Mardinspor Başkanı Kadir Kerimoğlu, panelde katılımcıları ağırlamaktan dolayı mutlu olduğunu dile getirdi.

Haber

Kadir Kerimoğlu panelde yapmış olduğu konuşmada , “Bu paneli düzenlememizin amacı Mardin’de varolan hentbol potansiyelini dağ geniş bir kitleye yayıp, sevdirmek ve hentbole olan ilgiyi artırmaktır. Bu panele katılan tüm katılımcılara ayrı ayrı teşekkür ederim. Mardin’e geldiği günden beri Mardin gençleri ve Mardin’e özellikle spor konusunda büyük bir gayretle çalışarak destek veren Vali Yardımcımız Sayın Tolga Kamil Ersöz’e teşekkür ederim. Aynı zamanda Mardin İl Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Kuzu’ya da Mardin sporuna yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederim. Bu iki değerli büyüğümüz bu panelimizin düzenlemesinde hep yanımızda oldular”dedi.

Kerimoğlu,” 1903 Mardinspor olarak Hentbolün yayılması ve altyapılarda yetenekli sporcuların yetişmesi için gerekli çalışmaları yapacak ve var gücümüzle çaışacağız”diye sözlerini tamamladı.

Foto Galeri İçin TIKLAYINIZ

Bakmadan Geçme