Mardin’de talip var devir yok!

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde Mardin büyükşehir Başakspor ile Mardin 1947 Sağlık Spor’un Süper Lig’de yer alması için girişimler sonuçsuz kaldı.

HENTBOLHABER.NET – Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde Mardin temsilcilerinde ki sıkıntı devam ediyor.

Geçen sezon Süper Ligde mücadele eden Mardin Büyükşehir Başakspor’da kriz büyüdü ve tüm branşları etkiledi.  Mardin 1947 Sağlık Spor Kulübü de Süper Lig’de mücadele etme hakkı elde etmesine rağmen pandemi ve ekonomik problemlerden dolayı ligde yer alamayacağı konuşuldu.

THF’ye lig de yer almayacaklarına yönelik yazılarının ulaştırıldığı söylenen Mardin temsilcilerine, talip çıkmasına rağmen sonuç alınamadı.

Mardin’de talip var devir yok!

Mardin temsilcilerinin yönetimine talip çıkmasına rağmen bazı sebeplerden dolayı gerçekleşmiyor. Mardin Büyükşehir Başakspor’un Hentbol Branşının sadece devrinin mümkün olmaması, Mardin 1947 Sağlık Spor’da ilgili yöneticilerin kulübü devir etmek istememesinden kaynaklanan problemden dolayı gelecek sezon Süper Lig’de temsilcileri olmayacak.

Mardinli iş adamı Kadir Kerimoğlu’nun her iki kulübün yönetimini almak istemesine rağmen, defalarca yapılan görüşmeler sonuçsuz kaldı. Mardin’de hentbolun devam etmesi ve Mardinli çocukların hentbolcu olabilmesi için uğraşan Kerimoğlu, kulüplerden red cevabı aldı. THF’nin lige başvuru süresini uzatması ile Kadir Kerimoğlu’nun görüşmelere devam edeceği, Süper Lig’de bir takımın mutlaka olabilmesi için uğraşacağı öğrenildi.

 

Bakmadan Geçme