Maria Grbic Osmangazi’ye İmzaladı

Bayanlar Hentbol 1. Ligi ekiplerinden Osmangazi Belediyespor, geçen sezon Kastamonu Araç Belediyespor formasını giyen Sırp orta oyun kurucu Maria Grbic’i transfer etti.

Bayanlar Hentbol 1. Ligi ekiplerinden Osmangazi Belediyespor, geçensezon Kastamonu Araç Belediyespor formasını giyen Sırp orta oyun kurucuMaria Grbic’i (26) transfer etti.

Kulüpten yapılanyazılı açıklamaya göre, Sırbistan Milli Takımı formasını da giyen 1,80metre boyundaki Grbic, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ınkatıldığı törende bir yılı opsiyonlu iki yıllık sözleşmeyi imzaladı.

SukayparkTesisleri’nde düzenlenen imza töreninde konuşan Dündar, takımıngeçen sezon Türkiye Bayanlar Hentbol 2. Lig A Grubu’nu ve play-offbölümünü yenilgisiz tamamlayıp Bayanlar Hentbol 1. Ligi’ne yükseldiğinihatırlattı.

İlk kez mücadele edecekleri ligde başarılı olmakistediklerini vurgulayan Dündar, "Bayan Hentbol Takımımız geçtiğimizsezon gösterdiği performansla tarih yazdı. Bu sezonda hedefimiz SüperLig’e yükselmek. Bu hedefe ulaşmak için de takımımıza gereklitakviyeleri yapıyoruz. Bu doğrultuda Sırp oyuncu Maria Grbic’ikulübümüzün renklerine bağladık. Kendisinin takıma büyük katkısağlayacağına inanıyorum" diye konuştu.

Grbic ise OsmangaziBelediyespor’a katılmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek,"Osmangazi Belediyespor büyük bir kulüp. Böyle büyük bir kulübünoyuncusu olmaktan dolayı gurur duyuyorum. Kulübün, hedefi olan SüperLig’e yükselebilmesi için elimden geleni yapacağım. Takım arkadaşlarımagüveniyorum. Maçlarımızı kazanarak yeni bir şampiyonluk yaşayacağımızainanıyorum" değerlendirmesinde bulundu.

Bakmadan Geçme