Martina Corkovic Zağnos’da

Kadınlar Süper Ligi'nde mücadele eden Zağnosspor, sezonunun son transferini Hırvat sol kanat oyuncusu Martina Corkovic'i alarak gerçekleştirdi

Fransa’nın HAC Handball takımında oynayan Hırvat milli oyuncuyu Trabzon’a getirten Zağnosspor, Yomra Sandal Otel’de düzenlenen imza töreninde oyuncu ile 1 yıllık anlaşma imzaladı. Törene, Zağnos Spor Kulübü Başkanı Haluk Selim, kulüp Genel Saymanı Abdülaziz Baş, yöneticiler Adem Kahraman ve Sezgin Üstün, kulüp Genel Menajeri Levent Akif Bilgi, Antrenör Kıvanç Özcan ve yardımcısı Sevinç Yüksel katıldı.

TRANSFER KOMİTESİ FRANSA’DA EL SIKIŞTI
Uzun süreden beri görüşmelerin devam ettiği oyuncuyu transfer etmek için geçtiğimiz hafta sonu Zağnos Spor Kulübü Başkanı Haluk Selim ve yöneticiler Abdülaziz Baş, Adem Kahraman, Sezgin Üstün ile antrenör Kıvanç Özcan Fransa’ya çıkarma yaptı. Fransa’da oyuncu ve menajeri ile görüşen transfer komitesi oyuncu ile el sıkıştıktan sonra Türkiye’ye döndü. Türkiye’de oynamak için ikna edilen Corkovic, Çarşamba akşamı Trabzon’a gelerek 1 yıllık mukaveleye imza attı. Corkovic’in imzası ile birlikte takımdaki Hırvat oyuncu bu sezon transfer edilen Lidija Horvat ve Andrea Seric ile birlikte sayısı 3’e yükselmiş oldu.

SELİM: “TRANSFERİ NOKTALADIK”
Başkan Haluk Selim gerçekleşen transferle ilgili açıklamalarda bulunarak, Martina Corkovic transferi ile transfer sezonunu kapattıklarını belirtti. Fransa’da forma giyen üst düzey bir oyuncuyu kadroya kattıkları için mutlu olduklarını ifade eden Selim; “Bu isimle birlikte transfer sezonunu noktalıyoruz. Teknik ekibimizin raporları doğrultusunda transferlerimizi gerçekleştirdik. Yeni sezon öncesi tek eksiğimiz iyi bir kamp dönemi. 25 Temmuz’da takımımız antrenörümüz Kıvanç Özcan nezaretinde yeni sezon hazırlıklarına başlayacak” dedi.

TECRÜBELİ OYUNCULAR ALDIK”
İyi oyunculardan oluşan bir takım kurduklarını belirten Selim; “Avrupa’nın önemli liglerindeki başarılı takımlarda forma giyen oyuncular transfer ettik. Birçoğunun lig şampiyonluğu tecrübesi ve milli takım tecrübesi var. Bizim e takım olarak bu yıl lig için hedeflerimiz var. Biz de bu hedef doğrultusunda ilerlemeye çalışacağız” şeklinde konuştu.

CORKOVİC: “TRABZON’U TANIMAK İSTİYORUM”
Zağnosspor’a imza atan Hırvat yıldız Martina Corkovic ise Trabzon’a gelmeden önce kulüp ile ilgili bilgilere zaten sahip olduğunu ancak kent ile ilgili araştırma yaptığını ve Trabzon’u tanımak ve öğrenmek için merak duyduğunu belirterek; “Daha önce Andrea Seric ile karşılıklı oynamıştık. Kendisi ile de konuştum ve olumlu referanslar verdi. Ben de gelen teklifi kabul ettim. Takımıma katkı sağlamak için çok çalışacağım” dedi.

Bakmadan Geçme