'Masada beyin fırtınası gerçekleştirildi

Hentbol Şurası 2022 Alt Komisyon toplantıları THF Yıldız Tesisleri'nde gerçekleştirildi. Şura Ön Toplantısı davetlilerinin öneri sıralamaları ile oluşturulan Alt Komisyon katılımcıları, on ayrı masada konuları ele aldılar.

TUĞBA AKKESEN /HENTBOLHABER.NET – Hentbol Şurası 2022 Alt Komisyon toplantıları THF Yıldız Tesisleri’nde gerçekleştirildi. Şura Ön Toplantısı davetlilerinin öneri sıralamaları ile oluşturulan Alt Komisyon katılımcıları, on ayrı masada konuları ele aldılar.

Alt Komisyon toplantılarının yönetimi, ilgili moderatör tarafından gerçekleştirilirken, moderatörler konuşmaları kayıt altına alarak, THF Gelişim Direktörlüğü’ne rapor olarak sunacak.

Moderatörler kayıt altına alınan “Çözüm Önerileri”ni, 4-5 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek Hentbol Şurası 2022’de yapacakları sunum ile kamuoyuyla paylaşacak.

Sporcu hakları ve İletişim konulu başlıklı masada toplanan davetlilerin görüşleri alındı. Ele alınan konular öncelikli olarak; Antrenör ve sporcu iletişimi üzerine oldu. Sporcuların haklarının da konuşulduğu masada Moderatör Can Arıcı ifade edilen görüşleri kayıt altına alarak, ifade edilen sorunların çözüme kavuşturulması amaçlandı.

“Hentbolun ortak sorunlarını konuştuk”

Toplantı sonrası Moderatör Can Arıcı hentbolhaber.net’e komisyon toplantısının değerlendirmesini  ifade etti.

Arıcı’nın sözleri şu şekildedir:

“Toplantının çok verimli geçtiğini ifade edebilirim.  Masada beyin fırtınası gerçekleştirerek her kültürden, değişik yapılardan bir araya geldiğimiz kişilerle görüş ifade ettik. Hentbolun ortak sorunlarını konuştuk. Konuşmaktan çok, ürettiğimiz çözümleri takip etmek adına bu toplantının oldukça verimli olacağını düşünüyorum.”

“Çözüm önerileri sunduk”

Sporcu hakları ve iletişim başlıklı masanın bir diğer tecrübeli ismi sporcu psikolojisi performans danışmanı Nuray Güney, toplantı sonrası görüşlerini bildirdi. Güney toplantıda yer almaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek sözlerini şu şekilde dile getirdi :

“Alt konu başlıklarını değerlendirmek adına çözüm önerileri sunduk. Çözüm önerilerinin hentbol federasyonu tarafında değerlendirilip sporcular, antrenörler ve tüm hentbol camiası tarafından uygun bir şekilde yürürlüğe konulacağını düşünüyorum.”

 

Bakmadan Geçme