Masic ile Sözleşme Yenilendi

Hentbol Bayanlar Süper Ligi’nde mücadele eden Araç Belediyespor, teknik direktör Nedzad Masic ile bir yıllık yeni sözleşme imzaladı.

Araç Belediye Başkanı ve Araç Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulu ÜyesiMustafa Ayanoğlu, düzenlenen imza töreninde, geçen sezon kısıtlıimkanlar ve özverili çalışmayla takımın ligde kalmayı başardığınısöyledi.

Geçen sezonunun başında yaptıkları hataları göz önünde bulundurarak,yeni sezon öncesinde ilk olarak teknik direktörle anlaştıklarını ifadeeden Ayanoğlu, "Önümüzdeki yıl da mevcut teknik direktör Masic veyardımcı antrenör Cengiz Kesici ile lige devam edeceğiz. Teknikheyetimizin vereceği rapor doğrultusunda transferlerimize başlayacağız.Mayıs ayı içinde de bu transferlerimizi bitirmeye çalışacağız.Kastamonu’yu, hentbolda layık olduğu en iyi şekilde temsil edeceğiz.Hedefimiz, ligde ilk dörde girerek, Avrupa kupalarına katılmaktır" diyekonuştu.

Araç Belediyespor Teknik Direktörü Nedzad Masic ise, geçen sezontakımın gövdesini oluşturduklarını belirterek gelecek sezon içinhedeflerinin büyük olduğunu söyledi.

Takıma 4-5 yeni oyuncu kazandıracaklarını ifade eden Masic, bazıoyuncularla vedalaşacaklarını ifade ederek, "Bu sezon daha zor olacak.Şu anda yeni transferlere önem veriyoruz. Hafta sonuna kadar gidecek vekalacak sporcular, mayıs sonuna kadar da takıma katılacak isimler belliolacak" dedi.

Konuşmaların ardından Masic, bir yıllık sözleşmeyi imzaladı.

Bakmadan Geçme