Masic: “Kastamonu İçin Yeni Bir Başlangıç”

Hentbol Bayanlar Süper Ligi’nde mücadele eden Araç Belediyespor’un antrenörü Nedzad Masic, sahasında Ege Perla Konak Belediyespor’la oynadadıkları maça ilişkin olarak, “Maçın ilk dakikalardan itibaren böyle sonuçlanacağı gözüküyordu. Çok şansımız vardı ama çok top kaçırdık” dedi.

Masic, gazetecilere yaptığı açıklamada, bugün alınan galibiyetin, Kastamonu’da hentbol için yeni bir başlangıç olduğunu söyledi.

İzmir ekibiyle oynanan maçın kendileri açısından zorlu geçtiğini dile getiren Masic, şöyle konuştu:

"Ancak,maçın ilk dakikalardan itibaren böyle sonuçlanacağı gözüküyordu. Çokşansımız vardı ama çok top kaçırdık. Bu avantajları değerlendiremedik.Rakip takım biraz dominant oynadı ilk devreyi. Dolayısıyla panikyapmadık. İlk devre bittikten sonra konuştuk. Geçen seneki aynısevinci tekrar yaşayalım dedik ve bunu da değerlendirdik. BugünKastamonu’da büyük bir hentbol temeli atıldı. Neden, çünkü salon sonunakadar doluydu gördüğünüz gibi. Bunu görmek ve hissetmek gerçekten çokgüzel. İnanıyorum ki önümüzdeki maçlarda bu salon hep böyle doluolacak. Şu anda biraz dinlenip kafamızı toparlamak istiyoruz. Kızlarımaçok teşekkür ediyorum mücadele için. Bu maçın tansiyonunu çok yaşadılar,ama sonuna kadar dayandılar."

Takım kaptanı Ayli Küçükşengül iseoynanan maçla zoru başardıklarını belirtti. Ligde hak etikleri yerin şuanki konumları olmadığını ifade eden Küçükşengül. "Aldığımız kötüsonuçlarla bu durumdayız. İnşallah, bizim için ve kulüp için herşeyinhayırlısı diyelim. Bu maçın ilk yarısında çok pozisyon kaçırdık. Karşıtakım, eksik oyuncuları olmasına rağmen çok güzel bir mücadele verdi.Onları da tebrik ederim. Destek veren ve bugünkü sevincimizi paylaşanherkese çok  teşekkür ederim" diye konuştu.

Bakmadan Geçme