Mavi Kelebeklerden beklenen galibiyet

Hentbol Kadınlar Süper Ligi 16.hafta maçında Konyaaltı Belediyespor’un, artan performansı ile favori Görele Belediyespor karşısında sürpriz yapacağı gözüküyordu.

HENTBOLHABER.NET – Kadınlar Hentbol Süper Ligi’ndeKonyaaltı Belediyespor, kendi sahasında Görele Belediyesi karşısında 36-32’lik bir skorla haklı bir galibiyete imza attı. Mavi Kelebekler, maç öncesinde Bitlis’te helikopter kazasında şehit olan askerler için “Milletimizin Başı Sağolsun” pankartı açtı.

Türkiye Hentbol Süper Ligi 17’nci hafta karşılaşmasında Konyaaltı Belediyespor, kendi sahasında Görele Belediyesi’ni ağırladı. Akdeniz Üniversitesi Spor Salonu Mavi Salon’da oynanan karşılaşma öncesi Mavi Kelebekler, “Milletimizin Başı Sağolsun” pankartı açarak, hafta içerisinde Bitlis’te helikopter kazasında şehit olan askerleri unutmadı.

Mavi Kelebekler, maçın ilk dakikalarından itibaren rakibine üstünlük sağladı. Konyaaltı Belediyesi, maçın ilk çeyreğine 9-7 üstün girdi. Konyaaltı Belediyesi, iyi savunma ve etkili hücum ataklarıyla ilk devreyi 18-15 önde tamamladı.

MAÇ SONU COŞKUSU

İyi oyununu ikinci devrede de sürdüren Konyaaltı Belediyesi, kalede İsabella’nin kurtarışlarıyla ikinci yarıda üstünlüğünü korudu. Mavi Kelebekler, Görele Belediyesi karşısında 36-32’lik bir skorla maçtan galibiyetle ayrıldı. Konyaaltı Belediyesi oyuncuları, maçın bitiş düdüğü ile birlikte galibiyet coşkusu yaşadı. 

Bakmadan Geçme