Mehmet Demirezen ve Taner Günay da ayrıldı

Beşiktaş Aygaz’da dün oynanan Türkiye Kupası Finali sonrası kadrodan ayrılan oyuncular açıklama yapmaya devam ediyor.

HENTBOLHABER.NET – Dün teknik ekipten İlker Şentürk veda mesajı yayınlarken, oyuncular Ramazan Döne ve Burak Turan’da takımdan ayrılmıştı. 

İlerleyen saatlerde Mehmet Demirezen ile Taner Günay’da veda mesajı yayınlarak Beşiktaş Aygaz’dan ayrıldıklarını açıkladılar.

Taner Günay, ““Onur’la Şeref’le” 4 yılı geçirdiğim çok değerli Beşiktaş camiasına bugün itibarıyla hüzünle veda etmekteyim.. En başta hatırlatmak istediğim; bilindiğinin aksine hiçbir kulüp ile şu ana kadar anlaşmadığımdır.. Ben, edep ile süslenmiş bir kültürün öz evladıyım, ‘lig bitmeden kimse ile anlaşmam’ sözünü yerine getirmek de bu kültürün gereğidir ve öyle de oldu.. “İyilikle kötülük bir olmaz. Sen (kötülüğü) en güzel olan davranışla sav; o zaman bir de göreceksin ki seninle aranızda düşmanlık bulunan kimse kesinlikle sıcak bir dost oluvermiş! (Fussilet Suresi) Bu şiar ile çıktığım yolda iyilik ile tüm kötülüklerin üstünü örterek tek amacım insan (gönül) kazanmaktı, hâlâ da öyle.. Lakin bizi kendi gibi bilenler olmuş, onlar öyle bilmeye devam etsin! Ben bu camiada çok güzel insanlar tanımışım, arayan soran, beni ve bu takımdan ayrılan Hocalarımı ve takım arkadaşlarımı destekleriyle yalnız bırakmayan herkese müteşekkirim.. Saygıdeğer Hocalarım Müfit Arın, İlker Şentürk ve Mesut Temizişler’e, sezon sonuna kadar beraber ter döktüğüm sevgili takım arkadaşlarıma, bir masörden çok ötesi Sertan Aytaç’a, Menajerlerim Berk Karahan ve Kaan Girgin’e, kaleci idmanlarını düzenleyen Valeri Parşkov’a, Doktorumuz Sayın Ayhan Optur’a, fizyoterapistlerimiz Mustafa Gökalp ve Betül Akyünci’ye, Süleyman Seba Spor Salonunda görev yapan başta Ali Çakır Abim olmak üzere değerli tüm Abilerime ve kardeşlerime, tanıştığım, konuştuğum tüm Beşiktaş ailesine sevgilerimi, saygılarımı sunuyorum.. HoşçakalınHaber” dedi.

Mehmet Demirezen de yapmış olduğu paylaşımda ise;

“Çok güzel anılar biriktirdiğim, nice güzel insanlarla tanıştığım, 6 sezonluk Beşiktaş kariyerimi sonlandırmış bulunmaktayım. Bu zaman diliminde bizi yalnız bırakmayan büyük Beşiktaş taraftarına, kahrımızı çeken salon görevlilerine, birlikte omuz omuza mücadele ettiğimiz takım arkadaşlarıma, antrenörlerimiz Müfit Arın, İlker Şentürk ve Mesut Temizişler’e, masörümüz ve aynı zamanda yoldaşım Sertan Aytaç’a ve bana olan desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen aileme sonsuz teşekkürü bir borç bilirim. Tüm takım arkadaşlarıma kariyerlerinde başarılar dilerim. İstemeden de olsa üzdüklerim olduysa hakkınızı helal edin… Tekrardan başka noktalarda görüşmek dileğiyle. Hoşçakalın arkadaşlar, hoşçakal Beşiktaş…” dedi.

Her iki oyuncunun transfer görüşmelerine devam ettiği yakında yeni kulüplerini açıklayacakları öğrenildi.

Bakmadan Geçme