Mehmet Deniz: 'Elimizden gelenin en iyisini yapmak istiyoruz'

Türkiye Kupası Erkekler B grubu maçları 11-13 Mart tarihleri arasında İstanbul'da Müzahir Sille Spor Salonu'nda oynandı. Köyceğiz Belediyespor adını çeyrek finale yazdıran ekip oldu.

TUĞBA AKKESEN / HENTBOLHABER.NET – Hentbol Erkekler Türkiye Kupası B grubunda İzmir B.Bld. Spor Kulübü ile ilk maçta karşılaşan Köyceğiz Bld. Spor Kulübü 26-27 skor ile mağlup oldu. İkinci maçta Ümraniye Bld. Spor Kulübü karşısında 24-31 galibiyet ile grupta oynamış olduğu maçlardan 1 galibiyet ve 1 mağlubiyet alarak toplamda 2 puan ile İzmir B.Bld. Spor Kulübü ile çeyrek finale ismini yazdıran takımdan birisi oldu.

Köyceğiz Bld. Spor Kulübü Başantrenörü Mehmet Deniz, Hentbolhaber.net’e düşüncelerini aktardı.

Deniz’in ifadeleri şu şekilde : “Hem lig hem de Türkiye Kupası için elimizden gelenin en iyisini yapmak istiyoruz. Takım olarak moral ve motivasyonumuz gayet yerinde. Kazanmak istiyoruz. Hedefimiz galibiyet almaktır. Müzahir Sille Spor Salonu ise maç saatinde oldukça soğuktu. Bu konuda oldukça muzdarip olduk. Son gün için önlem alınmıştı, salon normal sıcaklığındaydı. Ancak ilk gün için gerçekten çok soğuktu. İzmir B.Bld Spor Kulübü ile karşılaştığımız müsabakada da tek sayı ile maçı vermiş olduk. Son iki dakikada 4 kişi oynadık. Her iki takıma da ciddi hatalar yapıldı. Ancak yine de seyir zevki yüksek bir maç oldu.”

Köyceğiz Bld. Spor Kulübü’nün Ümraniye Bld. Spor Kulübü karşısındaki kazanmış oldukları maçta atmış oldukları goller ile takıma katkı sunan isimler 7 sayı ile BURAK DAĞCI ve MEHMET BULUT olurken, 5 sayı ile ALEXANDR LUPESCO maçtaki en skorer isimler oldu.

Bakmadan Geçme