Mehmet Esen: “Gururumuzsunuz Denizin Kızları”

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’ni averajla ikinci sırada bitiren Yalıkavak Spor Kulübü’nde Başkan Mehmet Esen açıklamalarda bulundu.

HENTBOLHABER.NET – Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde zirvede iken, EHF Avrupa Kupası’nda yarı finalde iken, Türkiye Kupası’nda kayıpsız namağlup yoluna devam ederken Yalıkavak Spor Kulübü pandemiye yakalandı ve pandemi dönüşü zor oldu.

HaberEHF Avrupa Kupası Yarı Finalinde maç yapmadan elenen ve finali kaçıran, ligde de averajla şampiyonluğu Kastamonu Belediyesi GSK’ya kaptıran Yalıkavak Spor Kulübü’nde Başkan Mehmet Esen sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Esen, “THF kadınlar Süper Ligini averajla ikinci sırada tamamladık. Covid öncesi DENİZİN KIZLARI tüm kulvarlarda oynadığı 27 maçtanda sahadan galibiyetle ayrılarak tüm Türkiye’nin takdirini kazanan takım olmuştur.

Takımımıza her zaman destek olan Bodrum Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Aras’a, Başkan Yardımcılarımıza ,Birim Müdürlerimize verdikleri destekle takımımızın yanında olan tüm forma & salon sponsorlarımıza , Bodrum Belediyesi’nin öncülüğünde salonumuzun yapımında destek olan Çoşkun Aras Bey’e , değerli basın çalışanlarımıza trübünde olmasada sosyal medyada sürekli destek olan taraftarımıza, çok büyük fedakarlık yapıp her zaman takımın yanında olan yönetim kurulumuza, sezonda verdiği mücadele emekle alın teriyle gururumuz olan teknik kadromuza ve sporcularımıza sonsuz teşekkürler.” dedi.

Bakmadan Geçme