Menajerlerden 10 yıllık teklif

U20 erkek milli takımımız, U20 erkekler Avrupa Şampiyonası'nda (B Klasmanı) altıncı olurken, Doruk Pehlivan, turnuvaya damga vurdu.

HENTBOLHABER.NET – U20 Milli Takımımız Karadağ’da oynamış olduğu grup müsabakalarında 2 galibiyet 2 mağlubiyet aldı. Grubunda Letonya ve Karadağ’a mağlup olan U20’ler, Gürcistan ve Slovakya’yı yendi.

Daha sonra 5-8’lik müsabakalarında Kosova ile eşleşen Milli Takımımız 18-28 galip gelerek, 5-6’lık müsabakası oynamaya hak kazandı. Bu müsabakada da Hollanda ile karşılaşan U20’ler salondan mağlup ayrıldı ve 6. oldu.

Milli Takım kadromuzda yer alan ve önümüzdeki sezon Avusturya şampiyonu Fivers Wat Margareten’de forma giyecek Doruk Pehlivan, turnuvayı takip eden menajerleri kendine hayran bıraktı. Müsabakalarda ki istatistikleri ile göz dolduran 20 yaşındaki yıldız oyuncu, şimdiden bonservis bedelini ikiye katladı.

Milli Yıldız şampiyon takıma transfer oldu

HaberSon oynanan Hollanda karşılaşmasında 12 gol atan Pehlivan, turnuva boyunca 60 gol ile turnuvanın en skorer 3. oyuncusu oldu. Özellikle 9metre üzerinden 26 gol ile ön plana çıkan Doruk, Avusturya basını tarafından da  “Fivers Türk Herkülü transfer etti” olarak adlandırıldı.

Müsabaka başına 10 gol ortalaması ile oynayan Milli Yıldız, Karadağ’daki otoriterler ve organizasyon komitesi tarafından en iyi sol oyun kurucu seçildi.

Turnuva sonunda ödülünü alan Doruk Pehlivan’a menajerler tarafından 10 yıllık sözleşmelerin teklif edildiği ifade edildi.

Gelecek sezon Avusturya hentbolunda söz sahibi olacak olan Doruk Pehlivan’ın Bundesliga’ya kısa zamanda transfer olacağı otoriteler tarafından ifade edildi.




Bakmadan Geçme