Mercedes-Benz Türk, Hentbol Milli Takımları Resmi Ulaşım Sponsoru oldu

Mercedes-Benz Türk, bugün gerçekleştirilen imza töreni ile Türkiye Hentbol Federasyonu Milli Takımlar Resmi Ulaşım Sponsoru oldu.


Mercedes-Benz Türk,  
bugün gerçekleştirilen imza töreni ile Türkiye Hentbol Federasyonu Milli Takımlar Resmi Ulaşım Sponsoru oldu.
Uzun yıllar Türk sporu ve sporcusunun yanında olan Mercedes-Benz Türk’ün, Türkiye Hentbol Federasyonu Milli Takımlar Resmi Ulaşım Sponsoru olduğu anlaşma, THF Başkanı Uğur Kılıç ve Mercedes-Benz Türk İcra Kurulu Başkanı Süer Sülün tarafından imzalandı.

Kadın ve Erkek milli hentbol takımı oyuncularının da yer aldığı törende; Mercedes-Benz Türk tarafından sporcular için özel olarak tasarlanan Tourismo 16 RHD, Türkiye Hentbol Federasyonu’na teslim edildi.

İmza töreninde konuşan THF Başkanı Uğur Kılıç, sporun farklı branşlarına desteğini daima sürdüren Mercedes-Benz Türk ailesinin, Türk hentbolu ile işbirliğinde bulunmasından dolayı büyük mutluluk yaşadıklarını belirterek, “Yönetim olarak, Türk hentbolunu şahlandırmak, sokağa indirmek ve her zaman söylerim adeta uçurmak hedefiyle yola çıktık. Geçtiğimiz günlerde açıkladığımız yeni sponsorluklarımız ve bugün burada Mercedes ailesi ile temelini attığımız ulaşım sponsorluğu anlaşması ile bu yolda sağlam adımlarla ilerliyor ve güç kazanıyoruz. Çok değerli firmamız Mercedes-Benz Türk ile işbirliğimizin daha uzun yıllar kuvvetlenerek büyüyeceğine inancım sonsuz. Kadın ve Erkek Milli Takımlarımıza sunulan bu çok değerli katkıdan ötürü Mercedes-Benz ailesine; kendisi de bir hentbolcu olan ve hentbol ailesine daima gurur veren Mercedes-Benz Türk İcra Kurulu Başkanı  Sayın Süer Sülün’e teşekkür ediyorum. Bu güzel sponsorluk anlaşmasının hentbolumuz için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Uzun yıllar profesyonel olarak hentbol oynaması sebebiyle de bu sponsorluğun gönlünde farklı bir yere sahip olduğunu belirten Mercedes-Benz Türk İcra Kurulu Başkanı Süer Sülünsözlerine şöyle devam etti: “Mercedes-Benz Türk olarak, Türkiye’nin ekonomisi ve istihdamına sağladığımız katkıların yanı sıra yürüttüğümüz kurumsal sosyal fayda programlarımızla da ülkemize değer katıyoruz. Bu doğrultuda uzun yıllardır çeşitli spor branşlarında yaptığımız sponsorluklarla ülkemiz sporuna ve sporcularına destek olduk. Bugün imzasını attığımız Türkiye Hentbol Federasyonu Milli Takımlarının resmi ulaşım sponsorluğu ile bu desteklerimize bir yenisini daha eklemenin mutluluğunu yaşıyoruz. Sporcularımızın ihtiyaçları doğrultusunda hazırladığımız otobüsümüz ile Kadın ve Erkek Milli Hentbol Takımı oyuncularımızın daha güvenli ve konforlu bir şekilde ulaşımlarını sağlamış olacağız. Hentbol branşında gün geçtikçe gelişen Türkiye’nin hem kadın hem de erkek milli takımları ile gelecekte birçok zaferler kazanacağımıza inanıyorum. Yeni aracımızın Türkiye Hentbol Federasyonu ile Türkiye Kadın ve Erkek Milli Hentbol Takımlarımıza hayırlı olmasını ve önümüzdeki maçlarda şans getirmesini temenni ediyorum.”

Törenin ardından THF Başkanı Uğur Kılıç, Mercedes-Benz Türk İcra Kurulu Başkanı Süer Sülün’e A Milli Takım forması ve hentbol topu takdim ederken, Süer de Kılıç’a Milli Takımlar otobüsünün maketini verdi. Daha sonra Milli Takım oyuncuları ile Milli takımlar otobüsü önünde hatıra fotoğrafı çekildi.

 

 

 

Bakmadan Geçme