Mersin, Gençler’e Karşı

Hentbol Erkekler Süper Ligi’nde mücadele eden Mersin Hentbol Takımı, bu hafta sonu evinde oynayacağı Gençlerbirliği maçına hazırlanıyor.

Osman Özoğlu, "4 haftalık aranın ardından oynayacağımız maç zorlu geçecek" dedi.

Ligde oynadığı 5 maçın 4’ünü kazanan, 1’inde mağlup olan Mersinekibi, 8 puanla 3. sırada yer alıyor. Bu hafta sonu evindeGençlerbirliği ile oynayacak olan Güney ekibi, 4 haftalık aranınardından lige galibiyetle başlamak istiyor.

Bu hafta oynayacakları Gençlerbirliği ile takımın genel durumuhakkında açıklamalarda bulunan Mersin Hentbol Takımı Sportif Direktörü Osman Özoğlu, Gençlerbirliği maçının zor bir maç olacağınıifade ederek, "Tabii bir hava yakalamışken 4 haftalık aranın girmesibizim oyun ritmimizi etkileyecektir. Özellikle aranın ardından böylesinezorlu bir takımla maç yapmak bizi daha da sıkıntıyı düşürecektir.Gençlerbirliği takımının bir de yabancı oyuncu aldığını duyduk. Zateniyi olan kadroları bu oyuncuyla daha da iyi olacaktır. Bugüne kadar kimaçlarında da hep son dakikalarda yedikleri sayılarla yenildiler. Buyüzden çalışmalarımıza devam ediyoruz. Maçın zor geçeceğininbilincindeyiz. Milli takımlarda bulunan 2 oyuncumuzda bugün takımakatılıyor. Mersin’de zorlu bir maç bizi bekliyor. Tüm MersinlileriCumartesi günü oynayacağımız maça bekliyoruz" diye konuştu.

Takımın genel durumu hakkında da konuşan Özoğlu, "Şu ana kadartakımımızın göstermiş olduğu performanstan memnunum. Bu süreçte 4galibiyet 1 mağlubiyet elde ettik. Mağlup olduğumuz Milli Piyango maçınıda kazanabilirdik. O maçta da son dakikalarda yediğimiz sayılarlakaybettik. Ama bu maçı Anafen Kolejliler Spor’u yenerek telafi ettik.Tabi şu anda önümüzde 3 zorlu maç var. Bunlardan ilkini bu haftaevimizde Gençlerbirliği ile oynayacağız. Ardından da Trabzonspor veİstanbul Yeditepe maçları bizim için hedef maçlar olacak. Bu 3 maçı dakazanarak yolumuza sorunsuz devam etmek istiyoruz" şeklinde konuştu.


İHA

Bakmadan Geçme