Mersin Hantaş Spor’da Hedef: “Galibiyet”

Hentbol Erkekler Süper Ligi’nde mücadele eden Mersin Hantaş Sportif’in 2.Başkanı Tolga Oğuz, çok iyi bir ekibe sahip olduklarını belirtirken, geçen hafta Amasya yenilgisi ile bir kaza yaşadıklarını söyledi.

NİCOLAS ÖZTÜRKMEN- Teknik ekibin ve takımınTürkiye’nin en iyi ekiplerinden biri olduğuna vurgu yapan Oğuz, bu haftakendi evlerinde oynayacakları Antalyaspor maçında alacaklarıgalibiyetle ne kadar iyi bir takım olduklarını göstereceklerini ifadeetti.

“TAKIMIMIZA GÜVENİYORUZ”
Mersin Hantaş Sportif’in2.Başkanı Oğuz, “Lige iyi bir başlangıç yapamadık. Takımı geç almamızarağmen yaptığımız flaş transferlerle daha da güçlendik. Ancakoynadığımız son iki maçımızda uyum sorunu yaşadık. Bu sorunu en kısasürede çözmeye çalışıyoruz. Çünkü hentbol bir takım oyunu. Teknikheyetimiz ve oyuncularımızın yoğun çabaları ile bu uyum sorununu en kısazamanda çözeceğimize inanıyorum” dedi.

“EN İYİ TEKNİK KADROYA SAHİBİZ”
Hentbol liginde en iyi teknik ekibe sahip olduklarına dikkat çekenOğuz, “Biz Hantaş Sportif ailesi olarak birlik ve beraberlik içerisinde,kazanma ruhu ile bu sıkıntılı süreci en iyi şekilde atlatacağız.Oyuncularımız ve teknik ekibimiz bu kaliteye sahip. Şuanda Türkiyeliginde en iyi teknik heyete sahibiz. Ocak ayına kadar alabildiğimizpuanlarla, ligi alt sıralardan uzakta tamamlamak istiyoruz. Ocak’tansonra asıl takım ortaya çıkacak. Cumartesi günü Seyfi Alanya’daağırlayacağımız Antalya maçından galibiyetle ayrılacağız. TümMersinlileri hentbol ziyafeti çekmeye davet ediyoruz” diye konuştu.

“KONSANTRASYON EKSİKLİĞİ YAŞADIK”
Hantaş Sportif Direktörü Osman Özoğlu, geçen hafta Amasya maçındakonsantrasyon sorunu yaşadıklarına dikkat çekerken, maçın geçbaşlamasının oyuncular üzerinde olumsuz bir etki yaptığına vurgu yaptı.

Özoğlu, “Amasya ligin güçlü ekiplerinden. Şuanda 4.sırada bulunuyor. Bumaçın zorlu geçeceğini biliyorduk. Her şeye rağmen hedefimizgalibiyetti ve kendimizi buna şartlandırdık. Ancak yağmur nedeniylesahanın su alması, maçın bir saat geç başlamasına neden oldu. Bu daoyuncularımızın üzerinde konsantrasyon eksikliği yarattı. Oyuna birtürlü kendimizi veremedik. Yaptığımız basit hatalarla, alabileceğimizmaçı rakibimize verdik. Bu maçı geride bıraktık. Bu hafta kendi evimizdeoynayacağımız Antalya maçına odaklandık” şeklinde konuştu.

" EVİMİZDE KAZANMAK İSTİYORUZ"

Özoğlu, "Antalyaspor’u ne yapıp edip evimizde yenmek istiyoruz. Maçıkazanmak için hazırlıklarımızı ve çalışmalarımızı yapıyoruz. Bu maçıalıp çıkışa geçmek istiyoruz. Yabancı oyuncularımızın bu maçta daha iyiperformans göstereceklerine inanıyorum. Tabi Antalyaspor’un bulunduğukonuma bakıp değerlendirmemek gerekiyor. Onlar da güçlü olan kadrolarınageçtiğimiz hafta 2 yabancı bir Türk oyuncu transferi yaptılar.Kadrolarını iyice güçlendirdiler. Zaten iyi bir ekipti şimdi daha da iyibir ekip oldular. Bizi zor bir maç bekliyoruz. Ancak bu maçın telafisiyok. O yüzden bütün Mersinlileri bizi desteklemeye çağırıyorum.Cumartesi günü saat 14.00’da Seyfi Alanya Spor Salonu’na herkesibekliyoruz" dedi.

Bakmadan Geçme