Mersin Hantaş yaşanan olaydan dolayı üzgün

Beşiktaş Hentbol Takımı'nın Mersin Hantaş Sportif'le oynadığı maçta, otoparkta bulunan otobüsüne taşlı saldırıda bulunulması Hantaş Yönetimini üzdü.

Müsabaka oynandığı sırada yaşanan olaydan dolayı kulüp idarecileri üzgün olduklarını dile getirdiler. Öyle ki Mersin Hantaş ile Beşiktaş Mogaz takımları arasında oynanan Erkeler Süper Lig 25.Hafta maçında Beşiktaş Mogaz’lı hentbolcular sahaya Mersin Hantaş hentbolcularının alkışı ile çıkmış ve Hantaş Sportif Tribünleri Beşiktaş Mogaz’lı hentbolcuları alkışlamışlardı. (O haberi Okumak İçin Tıklayınız)

Bugün yaşanan taşlama olayı şoku ise Mersin Hantaş Sportif’te hala devam ediyor. Asbaşkan Tolga Oğuz Saat:23.00 sıralarında Kulübün resmi Facebook grubuna paylaşımda bulunarak şunları söyledi:

“Emniyet güçleri, il Hentbol temsilcimiz, Teknik Ekibimiz ve Spor Kulübü yönetim kurulumuz ile birlikte yapılan araştırmalar neticesinde; Beşiktaş Mogaz Hentbol takım otobüsüne taş atılması sonucu camının kırılması olayını; takımı taşıyan otobüsün kiralık bir otobüs olması, üzerinde Beşiktaş kulübüne ait bir arma veya logo olmaması, maçın oynandığı anda olması ve otobüsün Spor Salonu dışında bulunmasından dolayı münferit bir olay olduğu görülmektedir. Ayrıca müsabakanin oynandigi salonda musabaka oncesi gerekli emniyet tedbirleri alinmistir ve musabaka oncesinde, müsabaka esnasında ve müsabaka sonrasında sporculara veya teknik ekibe karsi herhangi bir olay yasanmamistir. Emniyet güçlerimiz halen taş atılması sonucu kırılan camın kim ve neden yapıldığı konusunu araştırmaktadır.
Beşiktaş Mogaz Hentbol Kulübü yurt içi ve yurt dışındaki başarıları ile gurur duyduğumuz, Türk Hentbol camiasına önderlik eden, sevgi ve saygıyla andığımız güzide bir spor kulübümüzdür.
Olayın Mersin’le, Mersin Hantaş Spor Kulübü ile veya spor terörüyle bağdaştırılmamasını kamuoyundan saygıyla talep ederiz.”
MERSİN HANTAŞ SPORTİF SK
Asbaşkan
Tolga OĞUZ

Bakmadan Geçme