Mersin Hantaş zoru başardı

Ligde kalma mücadelesi veren Hantaş Sportif, şampiyon adaylarından Ankara Büyükşehir Belediyesi'ni elinden kaçırdı.

Abdullah ÖZTÜRK’ün  YeniGüney gazetesinden ki haberi şöyle:

HentbolErkekler Süper Ligi’nin 11. haftasında Hantaş Sportif, evindeağırladığı Ankara Büyükşehir Belediyesi ile 28-28 berabere kaldı. Maçelektrik kesintisi yüzünden 1,5 saat geç başladı.


Kayserideplasmanında talihsiz bir yenilgi alan Hantaş Sportif, ligin güçlütakımlarından ve şampiyonluğun en büyük adaylarından Ankara BüyükşehirBelediyesine ecel terleri döktürdü. İlk yarıda vasatın altında oynayanHantaş Sportif, ikinci yarıda taraftar desteğini de arkasına alarak,Ankara karşısında gerçek performansını sergileyerek, güçlü rakibinezorlu anlar yaşattı.


Haber“GERÇEK GÜCÜMÜZÜ GÖRDÜK”

Ankara Büyükşehir Belediye maçından sonra gazetemize bir açıklama yapan Hantaş Sportif Kulübü İkinci Başkanı Tolga Oğuz, “Ligde istediğimizsonuçları bir türlü alamıyorduk. Sanki üzerimizde bir ölü toprağı vardı.Özellikle Amasya ve Kayseri maçlarında aldığımız kötü sonuçlar biziderinden üzdü. Takım ve yönetim olarak hiçbir zaman inancımızıkaybetmedik. Ligin güçlü takımlarından ve şampiyon adaylarından Ankarakarşısında etkili oynadık. İlk yarıyı 3 sayı farkla yenik kapatmamızarağmen, Ankara gibi bir takım karşısında önce bu farkı kapattık. Dahasonra da galibiyeti kaçıran taraf olduk. Aldığımız bir puan moralaçısından bizim için iyi oldu. Bu hafta Beşiktaş’la İstanbul’daoynayacağız. Beşiktaş, 2014-2015 Hentbol liginin şampiyonu. Biz bu maçtada gerçek gücümüzü sahaya yansıtırsak, puanlarla döneceğimizeinanıyorum” dedi.



SALON: Seyfi Alanya


HAKEMLER: Savaş Yüksek, Özgür Benli


MERSİN HANTAŞ SPORTİF: Jure,Tivkin 7, Branko Kankaras 6, Serkan 1, Lazar 4, Kemal 1, Sulyma 8, Semih 1


ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ: Efe 1, Atilla 3, Onur 4, Mehmet 1, İbrahim 2, Tuğberk 9, Yiğit 1, Özgür 7


İKİ DAKİKA CEZASI ALANLAR: Serkan, Lazar Saviç (Mersin Hantaş Sportif), Atilla, İbrahim, Cemal (Ankara Büyükşehir Belediyesi)


İLK YARI: 16-19 (Ankara Büyükşehir Belediyesi lehine)

Bakmadan Geçme