Mersin Hantaş’tan süper ağırlama

Süper Gençler Ligi müsabakaları için Mersin’de bulunan Erkekler Süper Ligi Süper Gençlerinin antrenörleri ve idarecilerine ,görevli hakem ve gözlemcilere dostluk yemeği verildi.

Hentbolhaber.Net – ÖZEL- Erkekler Süper Gençler Ligi 3. Bölüm müsabakaları Mersin’de bugün sona ererken, dün akşam Mersin Hantaş İnşaat ve Spor Kulübü Sponsorluğunda ve Hentbol İl Temsilcisi Mehtap Şimşek’in katkılarıyla , orada bulunan antrenör, idareci , hakem ve gözlemcilere yemek verildi.

Mersin Hantaş İnşaat ve Spor Kulübü Başkanı Kayhan Kurt, 2.Başkan Tolga Oğuz’un katkılarıyla düzenlenen gecede, gün boyu büyük bir mücadele sergileyen ve centilmenliği elden bırakmayan antrenör, idareci , hakem ve gözlemciler bir araya geldi ve güzel bir gecede hoş sohbet ettiler.

Kulüp yönetiminde  Uğur Oğuz ve Taylan Tunç gecede yer alırlar iken, Uğur Oğuz yapmış olduğu konuşmada, “Bu gecemize katılan tüm antrenör , idareci , hakem ve gözlemcize teşekkür ederim. Hentbolun daha iyi bir yerlere gelmesi ve Mersin’de Hentbolun daha da gelişmesi için elimizden geleni yapacağız. Sizlerle Hentbol ailesi ile birlikte olmaktan onur duyuyoruz”dedi.

Geceye katılan tüm konuklar Mersin Hantaş İnşaat ve Spor Kulübünün davetlerinden  dolayı teşekkür ederek, geceden ayrıldılar.

Haber

Haber

Haber

Haber

Bakmadan Geçme