Mersin Hentbol, Dolu Dizgin

Hentbol Erkekler Süper Ligi’nde mücadele eden Mersin Hentbol Takımı, Çankaya Belediyesi Anka maçında alınan galibiyetin sevinci yaşanıyor.

Sportif Direktör Osman Özoğlu, zor geçen bir maçtan galip ayrıldıklarını söyledi.

Hafta sonu evinde Çankaya Belediyesi Anka’yı 32-26 mağlup eden Mersin Hentbol Takımı, ligde üst üste 3. galibiyetini aldı. Ligde oynadığı 3 maçından da galibiyetle ayrılan Mersin ekibi, 6 puanla ikinci konumda. Yarın deplasmanda Türkiye Kupası’nda Konya Selçuk Üniversitesi, hafta sonu yine deplasmanda Milli Piyango ile oynayacak olan Güney ekibi, bu iki maçtan da galibiyetle ayrılmanın planlarını yapıyor. 

Son oynadıkları Çankaya Belediyesi Anka ile Konya Selçuk Üniversitesi ve Milli Piyango maçlarıyla ilgili  açıklamalarda bulunan Mersin Hentbol Takımı Sportif Direktörü Osman Özoğlu, Çankaya Belediyesi Anka maçının çok zor geçtiğini ifade ederek, "Kolay maç olmadı. Çankaya takımı çok iyi savunma yaptı ve mücadele etti. Maçın sonuna kadar maçtan kopmadılar. Dakika 45’de maç 22-22 berabereydi. Biz son 7-8 dakika oyuna ağırlığımızı vererek aradaki farkı açtık ve maçtan galip ayrıldık. Bunun için mutluyuz. Tabi her geçen maç üzerine koyan bir takım görüntüsündeyiz. Daha iyi oynuyoruz ve daha iyi mücadele ediyoruz. Ligde 3’de 3 yaptık ve bunun için mutluyuz. Bu seriyi devam ettirmek istiyoruz" dedi. 

HaberYarın Türkiye Kupası’nda deplasmanda Konya Selçuk Üniversitesi ile oynayacaklarını belirten Özoğlu, "Türkiye Kupası tek maç üzerinden oynanılıyor. Bunun için önemli ve zor bir maç olacak. Kupada bizim için önemli. Bu kulvarda da yolumuza devam etmek istiyoruz. Bunun için hazırlıklarımızı yapıyoruz. Ne olursa olsun oradan galip ayrılmamız gerekiyor" diye konuştu. 

Hafta sonu ligde 4. maçlarını Milli Piyango takımıyla oynayacaklarını kaydeden Özoğlu, "Milli Piyango maçı bizim ligde önem ve değer verdiğimiz bir maç. Milli Piyango takımı ligde güçlü ve köklü bir takım. 3 maçta 2 galibiyet 1 mağlubiyet elde ettiler. Özellikle Ankara Büyükşehir Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi gibi güçlü takımları yendiler. Bu yüzden bu maçta da savaşacağız ve mücadele edeceğiz. Çalışmalarımıza bugünden başladık ve bu maçtan da galip ayrılmak istiyoruz. Yolumuza devam etmek için bu maçı kazanmalıyız. Zor geçecek ama başka çaremiz yok" şeklinde konuştu

 

Bakmadan Geçme