Mersin Hentbol İddialı

Hentbol Erkekler Türkiye Kupası 1. turunda deplasmanda Konya Selçuklu Belediyesi’ni mağlup eden Mersin Hentbol da galibiyet sevinci yaşanıyor.

 Hentbol Erkekler Türkiye Kupası 1. turunda deplasmanda Konya Selçuklu Belediyesi’ni mağlup eden Hentbol Erkekler Süper Ligi takımlarından Mersin Hentbol, kupa için iddiasını sürdürmek istiyor. 

 Takımın Sportif direktörü Osman Özoğlu  yaptığı açıklamada, kupanın 1. turunda deplasmanda Konya Selçuklu Belediyesi’ne karşı önemli bir galibiyet aldıklarını ifade etti. 

 Kupa almak için bundan sonraki süreçte daha hırslı olacaklarını belirten Özoğlu, "Geçmişte kazandığımız Türkiye Kupası’nı bir kez daha müzemize götürmek en büyük arzumuz. Hedefimize ulaşmak için çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz" diye konuştu. 

 İlk turda Konya ekibine karşı önemli sınav verdiklerini, genç oyunculardan oluşan rakipleri karşısında alınan galibiyetin sevincini yaşadıklarını anlatan Özoğlu, "Ama bu galibiyet bizi rehavete sürüklemeyecek. İkinci tura çıkmamız bizim kupayı alma isteğimizi kamçılayacaktır. Kupayı alarak taraftarlarımıza armağan etmek istiyoruz" dedi.  

 Ligi de değerlendiren Özoğlu, şunları kaydetti : " Lige Antalyaspor karşısında aldığımız galibiyetle başladık. İlk galibiyetimizi 1 farkla elde ettik. Bu galibiyet bizi köreltmedi. Antrenmanlarımızı daha da yoğunlaştırarak ikinci hafta Adana Çukobirlik’i 39-24 gibi büyük bir farkla mağlup ettik.  Üçüncü hafta ise Çankaya Belediye Ankaspor karşısında 32-26 üstünlük sağladık. Ligde 4. galibiyetimizi de alıp hedefimize daha sağlam adımlarla ilerlemeyi planlıyoruz. Yarın deplasmanda Maliye Milli Piyango’yla karşılaşacağız. Ligin güçlü takımlarından biri olan rakibimiz yenerek deplasmandan puanla dönmek en büyük isteğimiz. Bütün hentbol severleri çekişmeli geçeceğini düşündüğümüz mücadelemizi izlemeye davet ediyorum. " dedi.

Bakmadan Geçme