Mersin, Ya Tamam Ya Devam Diyecek

Hentbol Erkekler Süper Ligi’nde mücadele eden Mersin Hentbol Takımı’nda, Maliye Milli Piyango maçında alınan mağlubiyetin üzüntüsü yaşanıyor.

Hafta sonu deplasmanda Maliye Milli Piyango’ya 29-27 mağlup olan MersinHentbol Takımı, ligde üst üste 3. mağlubiyetini aldı. Ligde oynadığı 16maçın 6’sından galip, 10’undan ise mağlup ayrılan Mersin ekibi, ligde 12puanla 9. sırada yer alıyor. Bu hafta sonu evinde Maliye MilliPiyangospor ile karşılaşacak olan Güney ekibi, bu maçı ya devam ya tamammaçı olarak görüyor.

Son oynadıkları Maliye Milli Piyango ile bu hafta sonu oynayacaklarıÇankaya Belediye Anka maçlarıyla ilgili İHA muhabirine açıklamalardabulunan Mersin Hentbol Takımı Antrenörü Osman Özoğlu, Maliye MililPiyango maçını kaybettikleri için üzüntülü olduklarını ifade ederek"Maça çok kötü başladık. İlk yarıyı kötü oynayarak geçirdik. İkinciyarıda da daha iyi oynadık ve mücadele ettik. İkinci yarı toparlanmamızmaçı çevirmemize yetmedi. Tabi maçta 6 tane 7 metre

kaçırdık. 2 sayı ile kaybettiğimiz bir maçta bu kaçan 7 metreleridüşününce insan daha da çok üzülüyor. Ancak 2 haftadır sakatlıktandolayı oyuncumuz Lazar Saviç’in olmaması bizi olumsuz bir şekildeetkiliyor. Çünkü biz bütün oyun planımızı, düzenimizi onun üstünekuruyoruz. Onun yerine oynatabileceğimiz 2. bir oyuncumuz maalesef yok. Oyüzden bir türlü maçlarda oyun düzenini sağlayamıyoruz" dedi.

Çankaya Belediye Anka maçı ile ilgili de açıklamalarda bulunan Özoğlu, "Çankaya Belediye Anka geçen hafta sonu sürpriz şekilde AkdenizÜniversitesi Antalya’ya evinde mağlup oldu. Ancak Çankaya Belediye ligde3. sırada yer alıyorlar ve hedefi olan bir takım. Zor bir maçıMersin’de oynayacağız. Bu maç özellikle bizim açımızdan ya tamam yadevam maçı olacak. Eğer bu maçı kazanırsak play-off iddiamızısürdüreceğiz. Yok kaybedersek artık play-off hedefinden çok ama çokuzaklaşacağız. O yüzden bu maça çok iyi hazırlanıp, bu maçtan galipgelmek zorundayız. İnşallah 3 hafta aradan sonra ilk galibiyetimizievimizde alacağız" şeklinde konuştu. – MERSİN

Bakmadan Geçme