Mersin’de Galibiyet Sevinci Yaşanıyor

Hentbol Erkekler Süper Ligi’nde mücadele eden Mersin Hentbol Takımı’nda Adana Çukobirlikspor maçında alınan galibiyetin sevinci yaşanıyor.

 Hentbol Erkekler Süper Ligi’nde mücadele eden Mersin Hentbol Takımı’nda Adana Çukobirlikspor maçında alınan galibiyetin sevinci yaşanıyor. Antrenör Osman Özoğlu, rahat bir galibiyet elde ettiklerini söyledi. 

Hafta sonu deplasmanda Adana Çukobirlikspor’u 39-24 mağlup eden Mersin Hentbol Takımı, ligde üst üste 2. galibiyeti aldı. Ligde oynadığı 2 maçından da galibiyetle ayrılan Mersin ekibi, 4 puanla lider konumda. Bu hafta evinde Çankaya Belediyesi ANKA ile oynayacak olan Güney ekibi, maçtan mutlak puan ve puanlar çıkarmayı hedefliyor. 

Son oynadıkları Adana Çukobirlikspor ile bu hafta oynayacakları Çankaya Belediyesi ANKA maçlarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Mersin Hentbol Takımı Antrenörü Osman Özoğlu, Adana maçının dostluk içinde geçtiğini belirterek, "Çukurova’nın iki takımı olarak kardeşçe bir maç yaptık. Maça iyi başlayan ve isteyen taraf bizdik. Öylede oldu ve maçı rahat bir galibiyetle kapattık. Özellikle maçın ikinci yarısında gençlere yer vererek onların da hazır olmasını sağlamaya çalıştık. Onlarda ağabeylerinin yanında oldukça iyi oynadılar ve maçı 39-24 kazandık. Tabi 2’de 2 yaptığımız için mutluyuz ama bunu devam ettirmemiz lazım. Bundan sonra 15 gün içerisinde 3’ü lig, 1’ü Türkiye Kupası olmak üzere 4 maçımız var. Özellikle ligde oynayacağımız 3 maç bizim açımızdan çok önemli ve zor olacak. Bundan dolayı çalışmalarımıza bugün başladık" dedi. 

Bu hafta oynayacakları Çankaya Belediyesi ANKA maçıyla ilgilide konuşan Özoğlu, "Çankaya Belediyesi 3 yabancı ile oynayan, ligin köklü takımlarından biri. Yılarca Avrupa Kupası’nda oynamış, bu yılda ülkemizi Avrupa Kupası’nda temsil edecek ligin marka takımlarından biri. Bu maç çok zor olacak. Bizde saha ve seyirci avantajımızı kullanıp maçtan galip ayrılmak istiyoruz. Hedefimiz bu ligde Play-off oynamak. Bunun için çalışıyoruz ve mücadele ediyoruz. İnşallah ligin bitiminde hedefimize ulaşırız" diye konuştu.

Bakmadan Geçme