Mersin’de Yarı Final Sevinci

Hentbol Erkekler Türkiye Kupası çeyrek finalinde İzmir Büyükşehir Belediyesi’ni her 2 maçta da yenerek geçen Mersin Hentbol Takımı’nda, yarı finale kalmanın sevinci yaşanıyor.

Mersin Hentbol Takımı Sportif Direktörü Osman Özoğlu, "2 maçı dakazanarak yarı finale kaldığımız için mutluyuz. Oyuncularımı kutluyorum"dedi.

İlk maçta rakibini 34-26, ikinci maçta da 36-34 yenenMersin Hentbol Takımı, yarı finale adını yazdırdı. Hafta sonu bu seferligde İzmir Büyükşehir Belediyesi ile karşılaşacak olan Mersin ekibi, bumaçı da kazanıp çıkışını sürdürmek istiyor.

İzmir BüyükşehirBelediyesi maçlarıyla ilgili İHA muhabirine açıklamalarda Mersin HentbolTakımı Sportif Direktörü Osman Özoğlu, İzmir Büyükşehir Belediyesi’niher iki maçta da yendikleri için mutlu olduklarını ifade ederek, "İlkmaçta deplasmanda 8 sayı farkla rakibimizi yenerek büyük bir avantajyakalamıştık. O avantajımızı da evimizde değerlendirmek istiyorduk vebunu da başardık. Maça çok iyi hazırlanmıştık. Ligde aldığımızTrabzonspor beraberliğinin ardından bu galibiyet ve yarı finale kalmamızgüzel oldu. Maça biraz tutuk başlasak bile hemen toparlandık ve maçıkontrolümüz altına aldık. Maç bizim açımızdan kolay geçti diyebilirim.Rakibimizi de tebrik ediyorum. Maç centilmenlik ve kardeşlik içindegeçti. Kazandığımız için mutluyuz. Oyuncularımı göstermiş olduklarımücadeleden dolayı kutluyorum. İnşallah kupada finale kalırız" diyekonuştu.

Bu hafta ligde yine İzmir Büyükşehir Belediyesi ilekarşılaşacaklarını belirten Özoğlu, "Ligde İzmir ekibiyle bir kez dahakarşılaşacağız. Tabi bu maç Türkiye Kupası çeyrek final ikinci maçı gibikolay olmayacaktır. Çünkü rakibimiz alt sıralar bulunuyor. O yüzdenmaça çok iyi konsantre olup, çok iyi mücadele edeceklerdir. Bizde bubilinçle çalışmalarımıza başladık. Ligde de eğer Play-off’da mücadeleetmek istiyorsak bu tür maçları kazanmalıyız. Şu anda 6. sıradayız ama7. sıradaki takımla sadece 3 puan var. Yani bu kapanabilecek bir puan. Oyüzden önümüzdeki maçları kazanıp ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz"

Bakmadan Geçme