Mersin’in Hırslı Çocuğu Rainbow’da

Rainbow Kayseri Spor Kulübü , devre arasında ilk transferini gerçekleştirdi.

Hentbol Erkekler 1.Ligin iddialı ekibi Kayseri Rainbow Spor Kulübü , Süper Lig ekibi Mersin Hentbol Takımı’ndan Ayhan Özenç Alan‘ı transfer ederek kadrosunu güçlendirdi.

Transfer çalışmaları devam eden ekip ilerleyen günlerde birkaç transfer daha yapabileceği sinyalini verdi.

HaberTransferi ile ilgili Hentbolhaber.Net‘e açıklamalarda bulunan Ayhan Özenç Alandüşüncelerini şöyle aktardı; " Rainbow Kayseri Spor Kulübü’ne transferolmaktan çok mutluyum. Burada gerçekten bir aile ortamı var. Herkesgörevini en iyi şekilde yapmaya çalışıyor. Yönetim, hocalar ve sporculararasında gerçekten büyük bir dostluk örneği var. Uzun yıllar buradakalıcı olmak istiyorum. Ligin ikinci yarısında oynayacağımız 17müsabakadan  galip gelerek hedefimiz olan Süper Lige çıkacağımızayürekten inanıyorum.

Açıklamalarına devam eden Alan" Rainbow Kayserispor Kulübü Türk Hentbolünde büyük yankıuyandıracaktır. Yönetim , antrenörler ve sporcular olarak herkes büyükemekler sarfediyorlar. Umuyorum ki bu emekler boşa gitmeyecektir. Bundanhiç şüphem yok. Bir Kayseri’li olarak memleketimin takımına faydalıolmak için performansımı en üst seviyede tutacağımdan ve formamı en iyişekilde temsil edeceğimden kimsenin şüphesi olmasın. " dedi.

Haber

Ayhan Özenç Alan ile yaptığımız 20.09.2013 Tarihli Özel Röportajı

http://www.hentbolhaber.net/haber/roportajlar/mersinin-en-hirsli-hentbolcusu/1502.html

NOT:Bu Haber Hentbolhaber.Net’e Aittir Kaynak Gösterilmeden Yayınlanmaması Önemle Rica Olunur.

Bakmadan Geçme