Mersin’in yüzü sponsoru ile gülüyor

Hentbol Erkekler Süper Liginde Konya Selçuklu Belediyesporu yenen Mersin Hantaş Sportif’de ilk galibiyetin sevinci yaşanıyor.

Lige sponsor sıkıntısı ile başlayan ve bu konuda çok destek çağrısında bulunan Mersin Hentbol’e sahip çıkan Hantaş Sportif , ligdeki ilk galibiyet imza attı.

Ligin 7.hafta maçında Konya Selçukllu Belediyespor’u mağlup eden Mersin Hantaş Sportifte antrenör Serdal Tozan açıklamalarda bulundu:

"Önceliklesahada 60 dakika boyunca canla başla mücadele eden, hem kendi takımındakisporcularımı hem de konya temsilcisinin sporcularını kutlarım."dedi.


Tozan devam eden açıklamalarında , "Sonderece tempolu seyir keyfi yüksek bir maçtı. Bu maçı kazanmaya çokihtiyacımız vardı. Maça iyi başladık. Konya Selçuklu Belediyespor zaman zamanberaberliği yakalasa da , baştan sona önde olan taraftık ve bu durumumaçın sonuna kadar korumayı başardık. Kendi sahamızda, seyircimiz önündesezonun ilk galibiyetini almanın ayrı bir mutluluğunu yaşıyoruz. Biziyine yalnız bırakmayan seyircimize teşekkür ediyorum ve bu galibiyetiBaşkanımız Kayhan Kurt’a  ve ikinci başkanımız sayınTolga Oğuz’a hediye ediyoruz"dedi.

Bakmadan Geçme