Merve Yılmaz: 'Süper Lig'e yükselebilmek için ciddi emek veriyoruz'

Hentbol Kadınlar 1. Lig B grubunu ikinci sırada tamamlayan Mudanya Belediyesi Spor Kulübü'nün Antrenörü Merve Yılmaz, Süper Lige yükselebilmek için inançlı olduklarını dile getirdi.

TUĞBA AKKESEN / HENTBOLHABER.NET – Hentbol Kadınlar 1. Lig B grubunu ikinci sırada tamamlayan Mudanya Belediyesi Spor Kulübü’nün Antrenörü Merve Yılmaz  7-10 Nisan tarihlerinde Antalya-Alanya  Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak olan Kadınlar 1. Lig Play-off maçları öncesinde Hentbolhaber.net’e değerlendirmelerde bulundu. 

Yılmaz “ Grubu lider tamamlayabileceğimizi düşünüyorduk ancak olmadı. Oyuncularımın bir sınavı mevcuttu. Bu sınav tarihi ile Polatlı maçının tarihi denk düştü. En büyük sıkıntımız da bu durum oldu. Polatlı Spor Kulübü ile uygun tarihlerde maçın oynanması için anlaşma sağlamak istedik ancak bu isteğimiz gerçekleşmedi. Bu sebepten dolayı maçımızı 3 Nisan tarihinde oynamak zorunda kaldık. Bu maç daha farklı bir tarihte oynanmış olsaydı sonuçlar daha farklı olabilirdi. Oyuncularımı mücadelesinden tebrik ederim. Süper Lig’e çıkabilmek için çok yoğun emek veriyoruz. Hedefimiz Süper Lig’e yükselmektir.”

Bakmadan Geçme