Merzifon Belediyesi SK iddialı hazırlanıyor

Erkekler Süper Ligi ekibi Merzifon Belediyesi SK, yeni sezonda flaş transferlere imza atarken, yeni sezonda hedeflerinin yüksek olduğunu gösteriyor.

Merzifon Belediyespor Kulüp Başkanı Mustafa Atak, Merzifon Belediyespor antrenörü Murat Mızrakçı’nın isteği doğrultusunda transferleri gerçekleştirdi.

Dış transferde Maliye Milli Piyango Spor Kulübünden’den orta oyun kurucu Emre Keskin, Göztepe Spor Kulübünden pivot Uğur Erceylan ve sağ kanat oyuncusu Yiğit Eröz, Taşova Yibo’dan sağ kanat oyuncusu Enis Kahya, Antalyaspor’dan kaleci Enis Yatkın, Zağnos Spor Kulübünden’den sol kanat oyuncusu Jomi Tomic, Polonya Lubin takımından kaleci Yuriy Shamrulo ve Yozgat Bozok Spor kulübünden sol oyun kurucu Emre Öz’le anlaşmaya vardı.

İç transferde ise sol kanat İdris Tan, kaleci Yağız Öksüzcük, pivot Berk Özköktem, sağ oyun kurucu Kemal Akdamar ve orta oyun kurucu Daniel Arapovic ile anlaşmaya vardı.

Sponsor desteği ile transferde birkaç ismi daha kadroya dahil edecekleri ifade edilen Merzifon Belediyesi SK’nın hedefinin hem  ligde hem de Türkiye Kupası’da başarılı olmak olduğu vurgulanıyor.


//

Bakmadan Geçme