“Merzifon maçı bizim için bir ölçü değil”

Erkekler Türkiye Kupası 1.Tur F grubunda Köyceğiz Belediyesi SK galibiyete inanıyor.

Köyceğiz Belediyesi SK, 1.Tur F Grubu ilk maçında Merzifon Belediyesi SK’ya 44-26 mağlup oldu.

Köyceğiz Belediye Meclis Üyesi ve Köyceğiz Belediyesi Hentbol Takımı sorumlusu Nadi Pirci yapmış olduğu açıklamada, “Yeni sezona Türkiye kupası ile  bismillah dedik. Süper Lig ekibi Merzifon Belediyesi ve Marmara Üniversitesi SK bizim grubumuzda. Dün süper lig temsilcisi güçlü bir takımla mücadelemiz oldu. Biz mütevazi bir kadro ile devam etmek istiyoruz. Oyuncularımızda ona göre aldık” diye konuştu.

Süper Lig’e çıkabilmek için desteğe ihtiyaçları olduğunu vurgulayan Pirci, “Daha büyük başarılar için sponsorlara ihtiyacımız var. Daha doğrusu Hentbolun sponsorlara ihtiyacı var. Futbol gibi çok fazla seyircisi olmayan oyuncuların arkadaşları ve yakın çevresinin tribünleri doldurduğu bir salon sporu hentbol” dedi.

Muğla’yı Hentbol 1. Ligi’nde temsil eden 2 takımdan biri olduklarını dile getiren Nadi Pirci şunları kaydetti:
“Merzifon maçı bizim için bir ölçü değil. Bizim asıl hedefimiz Pazar günü oynayacağımız Marmaragücü maçı, o takımı yenip bir üst tura Türkiye’de ilk 16 takımın arasına katılmak istiyoruz. Hedefimiz bu şekilde, bütün sporseverleri Ortaca Kapalı Spor Salonu’nda oynayacağımız maçlarımıza bekliyoruz. İnşallah yeni sezon herkes için hayırlı olur. Bu ligde kalıcı olarak, hentbol sporunu Muğlalı spor severlere sevdirmeye çalışacağız.”

Grupta yarın Merzifon Belediyespor ve Marmara Üniversitesi karşılaşması oynanacak.




Bakmadan Geçme