• Haberler
  • THF
  • Mesut Çebi'den 'Taşınmaz' Açıklaması

Mesut Çebi'den 'Taşınmaz' Açıklaması

Türkiye Hentbol Federasyonu Başkan Adayı Mesut Çebi, Türkiye Hentbol Federasyonu'nun 6. Seçimli Olağan Genel Kurul ve 7. Mali Genel Kurulu duyurusunun ardından açıklamalarda bulundu.

Türkiye Hentbol Federasyonu Başkan Adayı Mesut Çebi, Türkiye Hentbol Federasyonu’nun 6. Seçimli Olağan Genel Kurul ve 7. Mali Genel Kurulu duyurusunun ardından açıklamalarda bulundu.

Çebi, genel kurul gündeminde yer alan ‘Federasyon faaliyetleri ile ilgili olarak taşınmaz mal alımı, satımı ve kiralaması yapmak, tesisleri işletmek, işlettirmek, faaliyetleri yapılabilmesi için her türlü araç, gereç, malzeme ve benzeri ihtiyaçlarını sağlamak konusunda yönetim kuruluna yetki verilmesi’ maddesine ilişkin açıklama yaptı.

‘Federasyonun Varlıkları Stratejiktir’

Çebi açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Değerli Hentbol Camiası, 27 Eylül tarihinde yapılacak olan genel kurulda, gündem maddelerinden biri olan federasyonumuza ait taşınmazların satışı konusunda görüşlerimi paylaşmak istiyorum. Federasyonumuzun sahip olduğu taşınmazIar, yalnızca birer mülk olmanın ötesinde, camiamızın geleceğini güvence altına alabilecek stratejik varlıklardır. Bu varlıklar, uzun vadede hentbolun sürdürülebilirliği için finansal bir güvence sağlayabilir. Taşınmazların satışı yerine, bu varlıkların gelir getirici şekilde değerlendirilmesi, federasyonumuzun uzun vadeli gelir kaynaklarını çeşitlendirmesi açısından daha doğru bir strateji olacaktır. TaşınmazIar, kira geliri veya başka ticari faaliyetler yoluyla düzenli bir gelir kaynağı oluşturabilir. Bu yaklaşım, faaliyetlerimizin finansmanında sürdürülebilir bir model yaratmamıza olanak tanır. Taşınmaz satışı yetkisinin günlük problemleri çözmek amacıyla kişilerin inisiyatiflerine değil, camiamızın geleceğine yön veren genel kurulumuzun kararına bırakılması gerektiği kanaatindeyim. Saygılarımla.”

Bakmadan Geçme