Mesut Çebi'den Veda Mesajı

Beşiktaş'ta başarılı işlere imza atan Hentbol Şube Sorumlusu Mesut ÇEbi, kulüpten yapılan açıklamanın ardından sosyal medya hesabından veda mesajı yayınladı.

Mesut Çebi yapmış olduğu paylaşımda şunları dile getirdi.

"Büyük Beşiktaş ailem;

Genç bir kaleci olarak katıldığım bu büyük camiada, 4 yılımı idareci olarak geçirmenin haklı gururunu yaşıyorum. Bu geçen sürenin her anında yaşadığım şeref ve onurla, bana layık görülen bu sorumluluğun bilincinde olarak, elimden gelen her türlü katkıyı yapmaya gayret ettim. BJK camiasının bana verdiği güçle, sadece takımımızın başarısı için değil; hem hentbol branşının daha geniş kitlelere ulaşabilmesi adına, hem dünyada ve hem Avrupa’da daha iyi temsil edilebilmesi için ekibimle birlikte yoğun çaba sarf ettik. Gelecek yıllarda bu çalışmaların meyvelerini alacağımıza olan inancım tamdır.

Öncelikle görevim süresince bana her zaman destek olan aileme;

Birlikte sevinç, hüzün, onur ve gurur yaşadığım tüm sporcu kardeşlerime, antrenörlerim ve teknik ekip çalışanlarına;

Bizi adeta sırtında taşıyan kulüp personeli ve ekibimize;

Gücümüze güç katan ve bizi yalnız bırakmayan sponsorlarımıza;

Bana bu görevi layık gören ve Türk hentbolunu daha ileriye taşımak için verdiğim her kararda bana destek olan, Sayın Ahmet Nur ÇEBİ başkanıma ve yönetim kuruluna;

Göreve geldikten sonra ilgi ve alakasını eksik etmeyen ve hiç bir desteğini esirgemeyen, Sayın Hasan ARAT başkanım ve yönetim kuruluna;

Sporculuğumdan itibaren hep yanımda olan taraftar abilerim, ablalarım ve kardeşlerime;
Minnet ve şükranla sonsuz teşekkürü bir borç biliyorum.

Büyük bir onur ve gururla üstlenmiş olduğum bu görevi, önümüzdeki sezonun tüm kadro yapılanması bitmiş, geçmişten hiç bir borç bırakmayacak şekilde artık tamamlamış bulunmaktayım.

Bunu bir veda gibi değil, yeni bir yol olarak görmekteyim.

Tüm kalbimle bağlı olduğum bu camianın, her zaman destekçisi olacak, formayı ilk giydiğim günkü heyecan ve duygularla başarısı için yanında olacağım.

Saygılarımla."

Bakmadan Geçme