Mesut Ilgın: 'Avantajımızı Sürdürmek İstiyoruz'

Hentbolhaber.net'e açıklamalarda bulunan Beykoz Belediyesi Spor Kulübünün Başantrenörü Mesut Ilgın, 'Bugün avantajımızı sürdürüp oyunu üçüncü maça taşımak istemiyoruz.'

TUĞBA AKKESEN/HENTBOLHABER.NET-Hentbol Erkekler Süper Ligi Cemal Kütahya Sezonu Play-Off yarı final ilk maçında Spor Toto Spor Kulübü ile ligde normal sezonu lider kapatan Beykoz Belediyesi Spor Kulübü THF Spor Salonunda karşılaştı. İlk yarı, konuk ekibin 13-18 skorluk üstünlüğü ile tamamlandı. İkinci yarıda da mücadelesini sürdüren Beykoz Belediyesi, 30-32 skorluk galibiyet alarak avantaj yakalayan taraf oldu.

Hentbolhaber.net’e açıklamalarda bulunan Beykoz Belediyesi Spor Kulübünün Başantrenörü Mesut Ilgın, “Zor bir karşılaşma oynandı. İkinci devre özellikle savunma alanında basit hatalar çok fazla yaptık. Maçın sonları özellikle zorlu geçti. Spor Toto Spor Kulübü ile maçlarımız her zaman zorlu geçiyordu zaten. Sakarya’dayız. Sahaya çıkıp mücadelemizi göstereceğiz. Bugün avantajımızı sürdürüp oyunu üçüncü maça taşımak istemiyoruz. Dört takıma da başarılar diliyorum. Zorlu maçlar oynanacak, oyuncuların ayağına taş değmesin.”

Beykoz Belediyesi Spor Kulübünün en skorer isimleri ise elde ettikleri 7 sayı ile ÇAĞLAYAN ÖZTÜRK ve SAMET KANBEROĞLU oldu.

 

Bakmadan Geçme