Mesut Ilgın: 'Benim adıma çok kıymetli şampiyonluk'

Beykoz Bld. Spor Kulübü'nün tecrübeli antrenörü Mesut Ilgın hentbolhaber.net'e özel şampiyonluğu değerlendirdi.

TUĞBA AKKESEN/HENTBOLHABER.NET – HDI Sigorta Erkekler Türkiye Kupası final maçında Spor Toto Spor Kulübü 29-26 mağlup eden Beykoz Belediyesi şampiyonluk kupasını kazandı.

Beykoz Bld. Spor Kulübü’nün tecrübeli başantrenörü Mesut Ilgın Hentbolhaber.net’e özel şampiyonluğu değerlendirdi.

“Takımları analiz edip, dersimize iyi çalışarak şampiyon olduk”

Ilgın, “Benim adıma çok kıymetli bir şampiyonluk. Beykoz Belediyesi’nin ve benim antrenörlüğüm adıma ilk kupam. Bu sezon çok mücadele ettik. Çok çalıştık ve bu kupayı kazanmayı çok istiyorduk. Süper Lig adına şansımız kalmadığından dolayı tüm hazırlığımızı Türkiye Kupası’nı kazanma üzerine hedeflemiştik. Tüm antrenmanlarımızı bu kupa adına düzenledik. Takımları çok iyi analiz ettik. Dersimize iyi çalışıp, şampiyon olduk. Antrenör ve sporcular olarak özveriyle çalışıp güzel hazırlandık ve sonunda hak ederek şampiyonluğa uzandık.   Tüm oyuncularım çok kıymetli. Çok doğru planlama ile transferlerimizi gerçekleştiriyoruz. Yaş ortalamamız 23. Takımımızda iki abimiz var. Onlarda bu yıl çok iyi önderlik gösterdiler. Kadro yapılanmamızın ne kadar sağlıklı olduğunu görmüş olduk. Ozan sakatlandı, Salih takıma girdi. Kimse kimsenin boşluğunu göstermedi. Herkes çok iyi performans gösterdi. Oyuncularımın,sahanın her yerinde savunma yapabiliyor olduğunu görmüş olduk. Tüm takımı, başarımızdan dolayı kutluyorum.”

Türkiye Kupası şampiyonluğunun ardından transfer çalışmalarının sonuçlandığını da ifade eden Ilgın sözlerini şu şekilde devam ettirdi: “Transferlerimizi takımımıza uygun ayarlayıp seçiyoruz. Transfer çalışmalarında ise Ozan Erdoğan ve Mehmet Emre Hatay’a gittiler. Mehmet’in yerine Antalya’dan Doğukan Gök’ü takıma kazandırdık. Sol oyun kurucuya Ali Emre Babacan’ı transfer ettik. Takımın kadrosunu da böylelikle oluşturmaya çalışıyoruz” dedi.

Not: 2 Haziran 2022 saat 14:27’de yayınladığımız söz konusu bu haber 2 Haziran saat 15.05’te güncellenmiştir.

Bakmadan Geçme