Mesut Ilgın: “Çeyrek Final bizi mutlu etti”

Türkiye Kupası A Grubu maçları 11-13 Mart tarihlerinde oynanırken, Beykoz Belediyespor çeyrek final biletini kaptı.

TUĞBA AKKESEN / HENTBOLHABER.NET – Beykoz Belediyespor ilk maçında Tokat Gazi Osmanpaşa Üniversitesi Spor Salonu’nda Tokat Gençlik Spor Kulübü ile karşılaştı. İlk devre 17-30 Beykoz Bld. Spor Kulübü’nün üstünlüğü ile geçerken, maç sonunda sahadan 28-48 skor ile galip ayrılan Beykoz Bld. Spor Kulübü oldu.

Beykoz Belediyespor ikinci maçında ise  Ali Yücel Spor Salonu’nda Nilüfer Bld. Spor Kulübü karşılaştı. Maçın ilk devresi her iki takım için de oldukça kontrollü şekilde geçerken, maçtan galibiyetle ayrılan taraf 33-27 skor ile Beykoz Bld. Spor Kulübü oldu.

A grubunu namağlup şekilde toplamda almış oldukları 4 puan ile çeyrek finale isimlerini yazdıran Beykoz Bld. Spor Kulübü antrenörü Mesut Ilgın Hentbolhaber.net’e düşüncelerini dile getirdi.

Ilgın, son maçları Nilüfer Belediyespor maçı ile ilgili olarak, “Nilüfer Belediyespor maçına ciddiyetle ve aşırı bir kazanma motivasyonu ile çıktık. Maça çok hırslı başladık. Yapmış olduğumuz sert savunma ile gol yollarını tıkadık,  haliyle kolay gol bulamadılar. Hızlı hücumlarla da maçı kazandık. Bu kazanmış olduğumuz galibiyet bizi çok mutlu etti. ”

“Çeyrek Final bizi mutlu etti”

Ilgın devam eden açıklamalarında, “Çeyrek Finale çıktığımız için mutluyuz. Daha iyi mücadele ederek finale kadar uzanmak istiyoruz. Amacımız iyi mücadele edebilmek” dedi.

Beykoz Bld. Spor Kulübü’nün Tokat Gençlik Spor Kulübü karşısındaki kazanmış oldukları maçta atmış oldukları gol ile takıma katkı sunan isimler 11 sayı ile SAMET KANBEROĞLU, 9 sayı ile İLKAN KELEŞOĞLU, 8 sayı ile FATİH ATEŞ maçtaki en skorer isimler oldu.

Gruptaki bir diğer oynamış oldukları Nilüfer Bld. Spor Kulübü maçında göstermiş olduğu başarılı performans ile SAMET KANBEROĞLU atmış olduğu 9 gol ile takımının maçı kazanmasına katkı sağlayan isim oldu.

Bakmadan Geçme