Mesut Ilgın: “Deplasmanda iki puan almak önemliydi”

Hentbol Erkekler Süper Ligi 4.hafta açılış maçında Beşiktaş Aygaz’ı kendi evinde mağlup eden Beykoz Belediyespor’da Başantrenör Mesut Ilgın, “Deplasmanda iki puan almak önemliydi” dedi.

CEMAL GÖRKEM ERİM / HENTBOLHABER.NET – Beşiktaş Aygaz deplasmanından 26-27 galip ayrılan Beykoz Belediyespor’da başantrenör Mesut Ilgın, hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını dile getirdi.

Cemal Görkem Erim’e açıklamalarda bulunan Mesut Ilgın, “Öncelikle iki takımı da tebrik ediyorum. Müthiş bir mücadeleydi. Pandeminin gölgesinde, bu zor zamanda izleyicilere bu şekilde seyir zevki ve mücadele dozu yüksek bir maç sunduğumuz için mutluyum. Kazandık ama kaybedebilirdik de. Oyunu etkileyen çok fazla faktör vardı. Beşiktaş gibi bir rakipten deplasmanda 2 puan almak önemliydi. Maçın çok zor geçeceğini biliyorduk tabi ki. Haftaya yine üst sıraları zorlayacak bir takım Spor Toto ile evimizde oynayacağız. Bu zor dönemi kayıpsız geçmek istiyoruz.

Yakup Yaşar Simsar’ın performansı ile ilgili soru üzerine:

Tüm takım olarak iyi oynadık tabi. Oyuncu ayırt etmeksizin. Yakup hücumda etkiliydi ama benim için savunmada Ramazan’ın karşısındaki duruşu da önemliydi. Çağlayan müthiş mücadele etti. Ümit’in yokluğunda çok iyi iş çıkardı. Eksiklerimizden dolayı rotasyonumuz dar. Bu da galibiyetimize değer katıyor tabi ki.

Beşiktaş’ı da kutluyorum, kendi takımımı da kutluyorum. Umuyorum Tuminskis’in sakatlığı beklendiği kadar ciddi değildir. Covid testi son anda pozitif çıkan oyuncu arkadaşımıza da acil şifalar diliyorum. İnşallah bir an önce ikisi de sahalara dönebilir” dedi.

Bakmadan Geçme