Mesut Ilgın, 'Galibiyet alabilmek çok sevindirici'

Beykoz Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başantrenörü Mesut Ilgın, hem Spor Toto Spor Kulübü hem de Trabzon Büyükşehir Belediyespor maçları hakkında düşüncelerini dile getirdi.

Tuğba Akkesen/hentbolhaber.net – Erkekler Süper Ligi Cemal Kütahya Sezonunun 17.haftasında Beykoz Belediye Spor Kulübü evinde Trabzon Büyükşehir Belediye Spor Kulübünü ağırladı. İlk yarı ev sahibinin 21-14 skor ile önde tamamlaması ile geçerken, maç sonunda da gülen taraf 47-37 skor ile Beykoz Belediye Spor Kulübü oldu.

Beykoz Belediyenin antrenörü Mesut Ilgın maç sonunda düşüncelerini Hentbolhaber.net’e özel aktardı.

Ilgın’ın açıklamaları şu şekilde: “ Öncelikle Spor Toto maçı hakkında düşüncelerimi iletmek isterim. Bizim açımızdan çok zor bir maç oldu. Hücumda çok zorlandık. Böyle olacağını da maçtan önce biliyorduk. Hızlı hücumlarla ve sıkı savunmalarla maçta rahatlamak istiyorduk; ancak sezonun belki de en kötü savunmasını gerçekleştirdik. İlk 45 dakikada istediklerimizi yapamadık. Böylelikle de fark 8 sayıya kadar yükseldi. Maçın son 15 dakikasında özellikle Burak takımı coşturdu. Hızlı hücum golleri ile maçı kazanmasını bildik. 8 fark sonrası özellikle takımımı kutluyorum. Maçta asla geri adım atmadılar. Müthiş bir geri dönüşte bulundular. Maçı kaybedebilirdik de. 8 fark sonrası galibiyet alabilmek çok sevindirici. Spor Toto takımını kutluyorum. Çok iyi bir şekilde mücadele ettiler. Bu hafta sahamızda ağırladığımız Trabzon takımı daha genç bir ekip. Koşan bir takım vardı karşımızda. Daha rahat bir galibiyet aldık. Genç oyuncularımıza şans verdik. Trabzon takımına ve Spor Toto takımına da başarılar diliyorum.”

Bakmadan Geçme