Mesut Ilgın: 'Hazır Olmadan Lige Başlayacağız'

Geçtiğimiz sezon Erkekler Süper Ligi'ni üçüncü sırada tamamlayan Beykoz Belediyesi'nin antrenörü Mesut Ilgın, yeni sezona ilişkin Hentbolhaber.net'e özel açıklamalarda bulundu.

2024-25 Sezonunda 74 takımın mücadele edeceği EHF Erkekler Avrupa Kupası'nda 1 ve 2. tur kuraları çekildi. 

Geçtiğimiz 2023-2024 sezonu Erkekler Süper Ligi'ni üçüncü olarak tamamlayan Beykoz Belediyesi, Avrupa Kupası'na 2. turdan direkt olarak katılacak.
 
Beykoz Belediyesi'nin Avrupa Kupası'nda Romanya'nın CS Minaur Baia Mare takımı ile eşleşecek.

2. tur ilk maçları 19-20 Ekim, ikinci maçları ise 26-27 Ekim tarihlerinde oynanacak. Turnuvanın diğer turları da eleme usulü ile tamamlanacak.

Beykoz Belediyesi'nin antrenörü Mesut Ilgın, yeni sezon ve yeni kadro ile ilgili Hentbolhaber’e özel açıklamalarda bulundu.

'Henüz Antremanlara Başlayamadık'

Mesut Ilgın, Hentbolhaber.net'e yaptığı açıklamada, "Bilindiği gibi biz her yıl transfer çalışmalarına çok erken başlar ve bütçemiz doğrultusunda her bölgeye iki adam olmak üzere geniş kadrolu bir takım oluşturarak antrenmanlara erkenden başlardık. Maalesef bu yıl istediğimiz genişlikte ,bolca rotasyon yapabileceğimiz bir takım kurgusu oluşturamadık. Sağ olun kurucu bölgesinde Ramazan ve pivotta da Tolga tek kaldı. Henüz antrenmanlara da başlayamadık. Mevcut oyuncularla çarşamba ya da perşembe günü sezonu açmayı planlıyoruz. 

'Hazır Olmadan Lige Başlayacağız'

Tam olarak hazır olmadan lige başlayacağız, bu sebeple ligin belki ilk haftası ve Avrupa kupası maçı sıkıntılı geçecek gibi. 

'Eşleştiğimiz Romen Takımı Çok Sert Bir Ekip'

Kupada eşleştiğimiz Romen takımı çok sert bir ekip. Çok kaliteli oyunculara sahip bir takım işimizin zor olduğunu söyleyebilirim.Önümüzde ki özellikle bir buçuk aylık süre bizim için çok kritik. Bu dönemde sporcularımızı çok iyi hazırlamamız gerekiyor. Çok kaliteli ve işine saygılı sporculardan kurulu bir ekibiz. Onlara çok güveniyorum.Bu zor dönemde ellerinden gelenin en iyisini yapıp en kısa sürede hazır hale geleceklerinden, ve ligde de Beykoz Belediyesini her yıl olduğu gibi üst sıralara taşıyacaklarına inancın tam."
 

Bakmadan Geçme