Mesut Ilgın: “Hentbol kazansın”

Spor Toto Spor Kulübü'nün finalde rakibi olan Beykoz Bld. Spor Kulübü’nün antrenörü Mesut Ilgın galibiyeti Hentbolhaber.net’e değerlendirdi

TUĞBA AKKESEN / HENTBOLHBAER.NET- HDI Sigorta Erkekler Türkiye Kupası Dörtlü finallerinde yarı finalde Eskişehir Orman Spor Kulübü ile Beykoz Bld. Spor Kulübü karşılaştı. Beykoz Bld. Spor Kulübü, Ormanspor’u 43-32 mağlup ederek Spor Toto Spor Kulübü’nün finalde rakibi oldu.

Maç sonunda  galibiyeti Hentbolhaber.net’e değerlendiren Beykoz Bld. Spor Kulübü Başantrenörü Mesut Ilgın, şunları söyledi:

“Kazandığımız için mutluyuz. Yarın oynayacak olduğumuz final maçı, sezonun son maçı.  Her iki takımın da kupası yok. Her iki takım da kupayı kazanmayı çok istiyor. Hak eden kazansın, hentbol kazansın. Güzel, centilmence geçen bir mücadele olsun. Orman Spor’un öncelikle çok fazla eksik oyuncusu vardı. Tüm sakat oyuncularına geçmiş olsun diliyorum. Oyuncularından pivot Mehmet’in çarpraz bağları koptu. Kendisine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Ormanspor bu sene çok fazla şanssızlıklar yaşadı. Ancak mücadelelerinden ötürü tüm takımı tebrik ederim.”

Bakmadan Geçme