Mesut Ilgın: “İlk yarı çok zorlandık”

Hentbol Erkekler Süper Ligi’nin ilk devresini lider kapatan Beykoz Belediyespor’da keyifler yerinde.

CEMAL GÖRKEM ERİM / HENTBOLHABER.NET – Erkekler Süper Ligi’nin ilk devresini yıllardır hentbola damga vurmuş Beşiktaş Aygaz önünde lider kapatan Beykoz Belediyespor’da, ilk devre elde edilen sonuç mutluluk yarattı.

Başantrenör Mesut Ilgın, “Yeni bir takım olduğumuzdan dolayı ilk haftalarda çok zorlandık. Uyum sürecimiz uzun ve sancılı geçti. MYK mağlubiyeti bizi fazlasıyla etkiledi ve olumlu reaksiyon gösterdik o maça. Aklımız başımıza geldi diyebilirim” dedi.

“İlk yarıyı lider bitirmemiz pek önemli değil…”

Beşiktaş Aygaz galibiyeti ile ilgili soru üzerine Mesut Ilgın , “Yıllar sonra Beşiktaş Aygaz’ı kendi sahasında yenmiş olmamız sadece bir istatistik. Çok önemli bir kriter değil. O gün denk geldi ve kazandık. Açıkçası ilk yarıyı lider bitirmemiz de pek önemli bir kıstas değil. Önemli olan, play-off’ta iyi performans göstermek. İyi bir hava yakaladık. Savunmada iyi bir uyum yakaladık. İnşallah ikinci devrede de üzerine koyacağız. Ligde, Türkiye Kupası’nda ve Avrupa’da gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz.

“Ortada bir eşleşme”

Türkiye Kupası’ndaki Spor Toto eşleşmesi ile ilgili olarak ise Mesut Ilgın şunları söyledi:

“Çok garip oldu gerçekten. Grupta lideri belirleyen maçı oynadık şimdi yine karşılaştık. Ortada bir eşleşme. İlk maçın Ankara’da oynanacak olması bizim için avantaj gibi gözüküyor fakat bunu pek de dikkate almayacağız. İki maçta da daha az hata yapan turu atlayacaktır diye düşünüyorum.

Son olarak Ülkemize ve sevdiklerimize yenil yıl sağlık, mutluluk getirsin. Yeni yılınız kutlu olsun” dedi.

Bakmadan Geçme