Mesut Ilgın: “Maça gergin başladık…”

EHF Avrupa Kupası 1.Tur ilk maçında Hollanda ekibi karşısında 32-23 galibiyet ile ayrılan Beykoz Belediyespor’da Başantrenör Mesut Ilgın açıklamalarda bulundu.

ALİ ERBİL ALTANLAR / HENTBOLHABER.NET –EHF Avrupa Kupası’nda ki temsilcimiz Beykoz Belediyespor 1.tur ilk maçında tur için avantajlı bir skor elde etmeyi başardı.

Hollanda’nın J.D.Techniek Hurry-Up  takımıyla karşılaşan Beykoz Belediyespor mücadeleyi 9 gol farkla kazanarak(32-23) turu geçmek adına önemli bir adım attı.

Müsabaka sonrası Hentbolhaber.Net ekibine açıklamalarda bulunan Mesut Ilgın, “Maça gergin başladık. İki takımda ilk dakikalarda basit hatalar yaptı. Daha önce de ifade ettiğim bizim kadromuz genç oyunculardan oluşuyor. Kaleyi bulmakta zorlandığımız anlar oldu. Bu da farkın açılmasına engel oldu. İkinci devre de rotasyonunun faydasını gördük. Rotasyon sayesinde farkı açtık. Kaleci Mehmet Emre ikinci yarıda iyi performans sergiledi. Ozan Erdoğan hücumu  çok iyi yönetti ve kontrolü elimizde tuttuk. Karşı karşıya pozisyonlarda kaçırdığımız goller oldu. 9 farklı galibiyet önemli bir avantaj. Bu avantajla Hollanda’ya gideceğiz. Ancak biten bir şey yok.Rehavete kapılmadan turu geçmeyi hedefliyoruz” dedi.

Bu maçın rövanşı 18 Eylül Cumartesi günü Hollanda’nın Emmen şehrinde oynanacak.

Bakmadan Geçme