Mesut Ilgın: “Son bölümde kalecimiz devreye girdi ve…”

Hentbol Erkekler Süper Ligi 5.haftasında zorlu rakibi Spor Toto SK’yı mağlup eden Beykoz Belediyespor, geçen haftaki MYK mağlubiyetini unutturdu.

CEMAL GÖRKEM ERİM / HENTBOLHABER.NET – Hentbol Erkekler Süper Ligi 5. haftasında Spor Toto SK’yı 27-25 mağlup eden Beykoz Belediyesi GSK’da geçen hafta yaşanan şok atlatıldı.

Bu hafta kıran kırana geçen  müsabakada genç kalecisi Mehmet Emre’nin son dakikalarda ki performansı ile galibiyeti elde eden Beykoz Belediyesi GSK’da Başantrenör Mesut Ilgın, Cemal Görkem Erim’e değerlendirmelerde bulundu.

Ilgın, “Maçın başında Coşkun’u pek geçemedik. Kaleci Coşkun gerçekten çok iyi başladı. İlk 15 dakika içinde bu sebeple geriye de düştük. Sonra toparladık ve devreyi iki farklı önde kapattık. Rakibimizin 5-1 yüksel savunma yapacağını bekliyorduk ama 6-0’a çizgi halinde durdular. Bu da bizi rahatlattı ve ikinci yarının başlangıcından itibaren farkı 6’ya kadar çıkardık. Şansız bir pozisyonda Coşkun’un müdahalesi sonucu Fatih’in burnunun kırılması  ve oyundan çıkmasıyla sol kanatsız kaldık.  Hücumdaki düzenimiz ve yerleşimimiz bozuldu. Spor Toto da 5-1 yüksek savunmaya geçince çok zorlandık. Kırmızı kart gören Coşkun’un yerine oyuna giren genç kaleci Mustafa da fena maç çıkarmadı. 2 tane 7 metremizi kurtardı. Maç dengeye geldi. Son bölümde bizim kalecimiz Mehmet Emre devreye girdi ve sonuçta maçı kazanmayı başardık. İki takımı da keyifli ve seyir zevki yüksek mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum” dedi.

Bakmadan Geçme