Mesut Ilgın: “Tur’u geçebiliriz”

Beykoz Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Antrenörü Mesut Ilgın, Krasnador ile oynayacakları EHF Avrupa Kupası 2'nci tur rövanş karşılaşması öncesinde açıklamalarda bulundu.

YILMAZ ACAR DAVUT / HENTBOLHABER.NET – Beykoz Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Antrenörü Mesut Ilgın, Krasnador ile oynayacakları EHF Avrupa Kupası 2’nci tur rövanş karşılaşması öncesinde açıklamalarda bulundu. Recep Şahin Köktürk Spor Kompleksi’ndeki ilk maçı 30-29 kaybetmelerine karşın, deplasmanda turu atlayacak skoru bulabileceklerini söyleyen Ilgın; ilk maçın analizlerini yaparak rövanş karşılaşmasının stratejisini oluşturduklarını belirtti.

“TURU GEÇEBİLİRİZ”
Ilgın’ın açıklamaları şu şekilde: “Turu geçebiliriz. Maçı tekrar izledim. Aslında takımlar birbirine denk. Rakibimiz çağdaş hentbol oynuyorlar. Tam benim oynatmak istediğim oyun. Onlar o hızlı oyunu oynarken hata yapmıyorlar. Biz o hataları yapıyoruz. Telaş gibi gözüküyor. Tercih hataları, hücum fauller, pas hatalarımız olabiliyor; onlar onu yapmıyorlar. Yoksa kora kor bir mücadele vardı. Biz de onlar da zaman zaman zor duruma düşebiliyoruz. Biz de onlar da kolay goller bulabiliyoruz.”

“UMUTLUYUM”
Ilgın: “6’ya 6’da oynanan hentbol eşit ama 6 metreden 6 metreye olan o ara alanda onlar bizden daha iyiler, daha hızlılar ve daha az hata yapıyorlar. Bizim yaşadığımız sıkıntı o. Burada da kazanabilirdik ama orası için de umutluyum.”

“ALTERNATİFLİ PLANLARIMIZI HAZIRLIYORUZ”
Ilgın son olarak: “Nasıl bir stratejiyle çıkacağımızın kararını vereceğiz. Hata yapmadan hızlı oynarsak çok rahat kazanırız. Seyirci baskısı da olursa hatalar daha da çoğalabilir. Maç günü seyircisi, salonu, rakibin oyuna başlayışına göre alternatifli planlarımızı hazırlıyoruz.”

MAÇ CUMARTESİ
Krasnador ile Beykoz Belediyesi Gençlik Spor Kulübü arasındaki karşılaşma Cumartesi günü Olimp Salonu’nda saat 14.00’de başlayacak. 

Bakmadan Geçme